Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van aki 29 évesen szakított?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki 29 évesen szakított? Nem estetek kétségbe, hogy egyedül maradtok?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottunk. Egy hónapja. Közös megegyezés. Érzelmek hiánya. Megmentésre esély sem volt.

Most úgy érzem, hogy egyedül maradok. Menekülnék vissza a régi kapcsolatba. Hiányzik, de nem voltam mellette boldog. Mégis hiányzik. Nem értem saját magam. Hónapok óta azt éreztem, hogy véget kell vetni a kapcsolatnak. Most így egy hónap után pedig menekülnék vissza hozzá. Volt valaki hasonló helyzetben?

2017. dec. 2. 11:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyébként kétségbe esni akkor sem kell, ha nem találod meg végül a párod.

Csak meg kell változtatni a célokat. Tanulj, fektess energiát a karrieredbe, koncentrálj a hobbidra, keress új elfoglaltságokat.

De 29 évesen még nagyon fiatal vagy (akár férfiként akár nőként), hogy lemondj a családról.

2017. dec. 2. 13:04
 12/17 anonim ***** válasza:
29 évesen nem maradtál le semmiről. Csak ne várd a herceget/hercegnőt.
2017. dec. 2. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
De, 29 vagyok, 1 hónapja szakítottam és néha elkap a kétségbeesés és az "egyedülfogokmeghalni" fojtogató érzése... :/ valaki valami tanáccsal tud szolgálni?!
2017. dec. 2. 17:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13: adj időt magadnak. Ne kapaszkodj a múltba, de várd meg, amíg túl leszel rajta.

Utána meg ha összeszedted magad, megint megvan az önbizalom, akkor keress párt. A legfontosabb, hogy ne kapkodj, nem maradtál le 29 évesen semmiről.

2017. dec. 2. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:

#14-es köszönöm

két komoly volt eddig, köztük 4 év szünettel... pánikolok néha, hogy megint több évig egyedül maradok, akkor meg már valahol túl késő lesz nekem... én is szeretnék családot, gyereket :/

2017. dec. 2. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha pánikolsz, az nem fog segíteni.

idősebb vagyok nálad, és még nem tettem le a saját családról (még akkor is, ha erre egyre kevesebb az esélyem), de ettől még biztos, hogy nem az a jó megoldás, hogy feladod, vagy a félelem vezérel.

#14 voltam (és azt hiszem mára befejeztem, mert kezdek OraveczColeho-s lenni :))

2017. dec. 2. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért voltál vele, mert voltak jó dolgok a kapcsolatban és ez hiányzik és azért szakítottál, mert voltak rossz dolgok, amiken nem tudtál változtatni. Ez egy gyászfolyamat. Tereld el a figyelmedet valamivel, ami értelmes, örömöt ad, építő jellegű. Mihez van későn 29 évesen? Jó esetben még az életed felét sem élted le.
2017. dec. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!