Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan fiúnak lehet barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan fiúnak lehet barátnője, aki szeret egyedül lenni?

Figyelt kérdés
Nem kell arra gondolni, hogy mindig remete vagyok, de sokszor szoktam egyedül lenni, egyfajta igényem ez. Ez még nem jelenti azt, hogy ettől nem szeretném az illető lányt, csak jó néha egyedül, elmerülni a gondolatokban, meg a csendben...
2017. dec. 1. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Erre szerintem olykor mindenkinek van igénye, egyszerűen vannak időszakok, amikor az ember legjobb társasága saját maga. Persze, hogy lehet barátnőd.
2017. dec. 1. 22:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én itroveltált vagyok. Többnyire egyedül töltöm a nap 24 óráját. Nem igazán volt ebből bajom a lányok terén,vagyis nem az ismerkedésre gondolok,hanem hogy a barátnőm elfogadta,hogy én ilyen vagyok s kész.
2017. dec. 1. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Lehet,de minek? Vagy majd elküldöd a csajod hogy bocsi de most egyedül akarok lenni?
2017. dec. 1. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Szeretek egyedül lenni, és voltak már barátnőim. Mondjuk érdemes nem túl "clingy" lányt választani.
2017. dec. 2. 01:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádok egyedül lenni, voltak már barátnőim. Tény, ha van, akkor kevesebbszer igénylem a magányt.
2017. dec. 2. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet. Főleg ha magadhoz illő lányra lelsz, aki ezt megérti. Esetenként félreérthető is lehet, jó dolog ha úgy kommunikáltok, hogy megértsétek egymást ebben, ne az legyen, hogy hirtelen elvonulsz, és a lány nem érti mi van, azt hiszi, megbántott, stb, stb.

Én is ilyen vagyok, de szerintem furcsán hangzik, ha azt állítom, hogy szeretek egyedül lenni, úgy is mondhatnám, hogy "elfoglalt vagyok" valamivel, akár a saját gondolataimmal, valamire koncentrálok. Ha csak ok nélkül "elvonulok", az úgy hangzik, mintha a párom idegesítene, sértő is lehet ezt éreztetni másokkal.

2017. dec. 2. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek szinte lehet párja. Ha megfelelő hozzá hasonlóan gondolkodó embert választ akkor hosszabb időre is.:)

Nincs azzal baj ha valaki csendesebb s önmagára is időt szán. Ha mindig csak kifele s befele sose néznél nem tudnál fejlődni.:)

2017. dec. 2. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Neked ez a szeretetnyelved. Keress valakit aki ugyanerre vágyik.
2017. dec. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!