Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki örül neki hogy nincs barátja vagy barátnője?
Pusztán kíváncsiságból mert 1000 olyan kérdést olvastam már h szeretnék már egy ...
És itt elsírja szegény h neki mért nincs pedig szerinte ő szívből tudd szeretni, hűséges, kedves...
(Ezt csak innen idéztem)
Bár halva a mai elvárásokat egyeseknél nem is csodálkozom tegnap mellettem beszélgetett két csaj. Az egyik mondja "Vehetne nekem a barátom valami jó drágát karácsonyra módjuk új rucikat 200.000 ft-é értékben , meg új iPhone 5-t.
Én nem tom ki lehet a szerencsés pasija de ilyenekből nagyon sok van, és egyáltalán nem irigylem.
Bár ezt fordítva is el tom képzelni.
Szóval van e olyan ember aki attól boldog h nincsenek költségesei, azt csinál amit akar, a pénze az övé...
(Mármint h azért az egyedül létnek előnyei is vannak)
Én nem mondom azt, hogy "hű de nagyon örülök", de egyáltalán nem bánom. Amikor lesz, majd lesz, addig meg jól vagyok egyedül.. :)
25/N
Én örülök,hogy nem vagyok lekötve,most karrier sok pénz keresés aztán bepótolom,mert én nem fogok egy jó nőt BKV-ra ültetni.
Persze a kalibrált nőknél téma csak nekem speciel ők tetszenek a nagyon fullos.
Most karrier meló,sport.Visszafogna csak egy kapcsolat.
Nincs barátnőm már 2 éve, nem igazán érdekel. Van jelenleg más sokkal fontosabb problémám az életben.
Amióta rájöttem hogy a boldogság csakis rajtam múlik, és nem személyeken, azóta nem foglalkoztat a barátnő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!