Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavaró a túlzott szeretet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró a túlzott szeretet és ragaszkodás, gondoskodás?

Figyelt kérdés
Egy friss kapcsolatban az elején zavarna ez titeket? Ha mondjuk a pasi nagyon szeretetteljes, ragaszkodó és gondoskodó?

2017. dec. 1. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%
Ha a gondoskodást definiálnád, kérlek, mert mindenkinek mást jelent. Tudom, ha gondoskodó nőt akar valaki, az a pörköltöt jelenti, itt nem tudom, mit takar.
2017. dec. 1. 14:29
 12/15 anonim ***** válasza:

(27 fiú vagyok) Tudom miről beszélsz, jómagam is ilyen vagyok. Ez az egyik ami miatt nem merek párkapcsolatba kezdeni, mert nem tudom, hogy ez normális dolog-e, vagy beteges. Nem is csak arról van szó, hogy túl ragaszkodó lennék, hanem ott lenne a féltékenység, a kisajátítás, amit az emberek többsége tutira nem tolerál. Senkit nem akarnék ennek kitenni, akit ez kicsit is zavar. Sajnos olyan lánnyal még nem találkoztam, aki ugyanilyen ragaszkodó, féltékeny lenne, aki még örülne is annak, hogy én is ilyen vagyok.

Az okain is gondolkoztam sokat.. (mindig egyedül vagyok, van rá időm..) Szerintem többnyire a genetika miatt lettem ennyire szentimentális és érzékeny lelkű. Pech, hogy szinte minden nő az erős, határozott férfiakat keresi. Ezt dobta a gép.. Lehetne rosszabb is.

2017. dec. 1. 17:55
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a sok választ. Meg is lepődtem mennyi érkezett. Viszont volt aki brutálisan félreértette.

Nos, semmi ellenőrizgetés, semmi uralkodás, és semmi kisajátítás NINCS a dologban. Sem féltékenység, sem semmi ilyesmi. Nem is értem, miért gondoltatok erre!???

Amiről a kérdésem szólt volna, az az, hogy mennyire zavaró ha valaki gondoskodik a másikról, hogy figyel rá, stb. Pl tegyük fel, volt 2 talakozás. A lánynak kedvességből viszek sütit, és csokit, mindig kérdezem evett-e már, mert tudom hogy hajlamos elfelejteni. Érdekel miért van rossz kedve, vagy éppen miért van feldobva. És egyszerűen érdekel mi van vele, mit gondol, hogy jól érzi-e magát. De igazából a kérdés nem aktuális, mert kiderült hogy igen, zavaró. És rohadtul nem erre van szükségük a nőknek. Egyszerűen nem kell. Sőt, még azt is kétségbe vonják, hogy igaz-e ez, vagy valós-e. :) Köszi a sok választ. Jah, nem én pontoztalak le titeket.

2017. dec. 2. 16:45
 14/15 anonim ***** válasza:
A képlet nagyon egyszerű, kérdező. Ha te szerelmes vagy, mint a nagyágyú, akkor semmi törődés, semmi kényeztetés, semmi rajtad lógás nem terhes, nem taszító. Ha viszont azért vagy együtt valakivel, hogy ne légy egyedül, nagyon hamar ki tudja verni a biztosítékot, ha lesik minden kívánságodat, ha percenként ölelnek, csókolnak.
2017. dec. 2. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:

"Amiről a kérdésem szólt volna, az az, hogy mennyire zavaró ha valaki gondoskodik a másikról, " - nem.

A kérdésed a "túlzott"-ról szólt. Olyan kis nyelvi ferdítés csak, mint amikor egy 130 kilós dagadék úgy kérdezi, hogy miért baj a 'kicsit mackós" alkat?

Ha már ilyen hamar vége is lett, hát el tudom képzelni milyen pióca tempó volt az.

Én minden reggel főzők kávét a kedvesemnek, és ha lehet, minden este vacsorát is, egy héten 3-szor tudom elvinni dolgozni, és ha lehet kb ennyiszer érte is megyek.

Nem tartjuk túlzásnak, se én, se ő.

2017. dec. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!