Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső oldal, ahol nagyobb arányban vannak komoly kapcsolatra alkalmas, azt kereső 20-30 közötti férfiak?
Már falnak megyek attól, ami itt megy Tinderen. Normális képeim vannak kinn, normális leírással, direkt hangsúlyozom, hogy ne húzzuk egymás idejét, én társat akarok, akivel később akár lehet tervezni komolyan, nem kisfiúkat, erre mindig kiderül valahogy, hogy hát ők még nem akarnak elköteleződni, meg élni kell ilyenkor (mintha láncban kúrni életebb élet lenne, mint egy emberrel bármit megvalósítani együtt), én meg már unom ezt hallgatni/olvasni. Nem, nem érdekel, ki hogyan akarja magát kiélni, nekem nincs szükségem fehérneműszerű partnerváltogatásra, én társra vágyom, biztonságra a másik mellett, van stabil jövőképem már, és untat ez az alkalmi szenny, meg az, hogy elhívnak még randira is, hogy ott győzködjenek, vagy épp a második randin közlik, hogy amúgy inkább csak járogassunk össze, meg legyünk el, aztán majd meglátjuk, mennyire fordítjuk komolyra... Nem akarok senkit egyből az anyakönyvvezető elé cipelni, de nem vagyok kíváncsi erre, nem esik jól úgy megcsókolni sem valakit, hogy nem tudom, mennyire gondolja komolyan, és majd őnagysága eldönti később, aminek általában az olyan ráébredések a vége, hogy ja, amúgy én erre nem állok készen, de szexeljünk már, neked is jó lesz... Kössz, ez engem csak kifacsar teljesen. Akkor legalább bszni se akarnának, azt megértem, ha kibírhatatlan vagy szerethetetlen vagyok, de a teljes elutasításnál ez sokkal rosszabb.:( Mindegy, szóval van valami olyan oldal, ahol kicsit érettebb gondolkodású férfiak vannak, akik nem pffögnek meg nevetnek, ha az ember komoly kapcsolatot említ, vagy legalább a szexre nem akarnak mindenáron rádumálni, olykor több randira invitálással és színjátszással?:/
21L
A kérdező mégsem talált ott egyet sem.
Szóval nem elképzelhetetlen, hogy a tinder mégis az ami.
Ööö... az ÖSSZES társkereső ilyen. Mindegyik tele van komoly kapcsolatot kereső fiatal férfiakkal - tudod, javarészt ezek azok a srácok, akiknek nem írtok vissza, mert nem ütik meg a külsejükkel a mércét (aztán hogy gondolkodásban, intelligenciában, mindenben 90%-os egyezés van, az már le sincsen szarva). Jó, a Tinder pont az egyetlen kivétel, ugyanis az eredetileg szexpartnerkeresőnek indult és csak újabban kezd rendes társkeresővé avanzsálni, szóval első körben azt mondanám, hogy kapásból a lehető legrosszabb felületet fogtad ki.
Esetleg a nemzetközi OkCupidon éri még meg szétnézni, viszonylag sok magyart találni ott is, jobbára az értelmesebb fajtából (még ha szinte mindenki fővárosi is, vagy legalábbis azt állította be lakhelyéül). Ha magyar oldalt akarsz, akkor talán a Randivonal ér el egy bizonyos szintet, ahol bár a levegővételért is fizetni kell, de vagy ez, vagy valamelyik hulladék a sok közül. Parom.hu, Love.hu, Badoo és Twoo azonnal felejtősek, ha lennének tanulmányok, amelyek objektív módon válogatnák ki a legalját, akkor ez a négyes szerepelne rajtuk az igénytelenségük, a kamuprofiljaik, a kamu üzeneteik(!) és nem utolsó sorban a buta, igénytelen felhasználóik miatt.
Hidd el 21 évesen még nagyon fiatal lány vagy komolyan tervezni. Részben megértem, igazuk van a pasiknak abban hogy nem kell a nagy kötődés, inkább érezzétek jól magatokat együtt. Ráérsz 34-36 környékén tervezni, babát stb. hiszen annyi harmincas elvált édesanyát ismerek hogy el sem tudod képzelni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!