Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt hogy a csaj is tett bele az ismerkedésbe?
Úgy értem tett azért, hogy az ismerkedés menjen tovább, netán ő érdeklődött, vagy kezdeményezett témát. Én pl kipróbáltam, hogy legjobb képpel, vagy 5-6 órán át online voltam társkeresőn. NULLA ember nézett meg, vagy írt. És azt tapasztalom, ha én nem beszélek vagy viszem a témát, ő sosem fogja és az ismerkedés meghalt.
(Csak srácok tapasztalata érdekel, egymás fikázását és degradálását NE itt ha lehet. Normális beszélgetést akarok kezdeményezni)
21 detto igy gondolom.
Ismerkedes, eselyt kell adni a dolognak amit igeeen ugy teszek meg, hogy beszelgetek. Ki tudja mit hagyok ki. En ferfikent kezdemenyezek, de van egy szint, amikor mar szandekos koptatasnak erzem a dolgot. Pedig egyszerubb lenne kimondani, hogy bocsi nem. Vagy energiat tenni a dologba, es tenyleg tenni erte.
Ugy vagyok vele ha elsore nem is tetszik valami, nem huzok el egybol, mert lehet veletlen pont abba az egy rossz dologba botlottam bele, ami a tobbi jo mellett eltorpul. Mert akkor elmondhatom, hogy en tettem azert, hogy legyen kapcsolatom. De ez az allando 90-10 mar hosszabb tavon agyonver...Ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!