Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő értékét a viselkedése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő értékét a viselkedése határozza meg?

Figyelt kérdés

Külsőtől függetlenül a viselkedése határozza meg, hogy hogyan bánjanak vele a férfiak?

Kinek mi a véleménye?

2017. nov. 28. 15:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem azt akarta ezzel mondani, hogy színészkedjek, hanem úgy viselkedjek, ahogy akarom, hogy bánjanak velem a férfiak.
2017. nov. 28. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
De annak mi értelme, hogy úgy bánjanak veled a férfiak, amilyen nem vagy? Mondjuk zárkózott vagy, de könnyűvérűként viselkedsz, hogy könnyűvérűnek kezeljenek. Ezt nem értem.
2017. nov. 28. 15:43
 13/17 A kérdező kommentje:

A viselkedés és a személyiség két külön dolog.

Mindenki felvesz valamilyen viselkedést, te sem úgy viselkedsz egy idegennel mint az ismerőseiddel, meg tudod különböztetni, hogy mikor hogy kell viselkedni, pláne ismerkedésnél.

Ez nem a színészkedésről szól.

2017. nov. 28. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Inkább írd le konkrétan mit szeretnél tudni.
2017. nov. 28. 16:26
 15/17 Diavolino44 ***** válasza:

Egy no erteket a kulso hatarozza meg az elsodlegesen. A tartos parkapcsolatban, viszont, hogy milyen banasmodot kap, azt a videlkedese.

Pl volt egy kapcsolatom, ahol a lany nem szerette a konfliktusokat, s igy inkabb ha valami nem tetszett neki, akkor lenyelte, ha nagyon nem tetszett akkor szovatette ovatosan. S mivel tudtam ha valamit szova tesz, akkor ott baj van, igy probaltam megoldast talalni. Kicsit unalmas, de meglehetosen jo kapcsolat volt.

Ezzel ellentetben, egy masik exem, minden kis rezdulest ugy festett le, hogy romba dolt az elete, s masbol se alltunk ki mint veszekedes.

Viszont, ha kuldoleg nem tetszenek, nem jovok egyikkel se ossze.

Ezzel ellentetben, tobb dolgot is hallottam, hogy egy no mibe tudott beleszeretni, pl penz, hatalom, felkapottsag.

2017. nov. 28. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy mit csinálsz, a viselkedésed tükrözni fogja a személyiségedet. Ha nagyon próbálkozol akkor is csak annyi fog átjönni, hogy megjátszod magad. Mindenkinek vannak ösztönös viselkedési formái, amik az értékét is tükrözik. Ezeket nem fogod tudni megváltoztatni. Ha a személyiségeden változtatsz, akkor fog a viselkedésed változni. A színészkedés egyik pasi számára sem vonzó. Hosszú távon úgy is ki fog bukni, hogy milyen vagy. Nem csak addig kell jajj de értékesnek lenni, amíg megszerzel valakit. Persze, egy darabig meg lehet magadat játszani, csak semmi értelme, mert előbb-utóbb úgy is rájön a pasi, hogy milyen vagy valójában.
2017. nov. 28. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól leszel "értékes" (basszus, nem valami árucikkről beszélünk), hogy mennyire tudsz játszmázni a férfiak előtt, hanem a saját szeméyiségedtől, intelligenciádtól, humorodtól, kedvességedtől. Ha találkozol egy neked való férfival, ezek alapján fogsz megtetszeni neki, nem azért, hogy miket írtak a Cosmo lányok a "férfiakról".

Nem rosszindulaból írom és nem is neked címkézve, hanem általánosságban, hogy szerintem az nagyon fura, hogy a párkeresési időszak alatt mindenki játszmázik, hogy ettől lesz "értékes férfi/nő" meg "így kell bánni a csajokkal/pasikkal", aztán utána csodálkoznak, hogy nem működik a kapcsolat. Ja, mert egymást kellett volna megismerni mint embert, nem mint nőt és férfit, az elvárt sablonokkal. Lehet nagyon naivnak hangzik vagy nincs igazam, de nekem mindig ez volt a taktikám.

2017. nov. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!