Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyen fiúként ismerkednek?
- határozatlan
- félénk
- önbizalomhiányos
- szótlan
- elhízott
- jólelkű
- kedves
- intelligens
- humoros
- figyelmes
- átlagos jövedelem
A hibáidon változtass és fogyj le. Ennyi.
Foglalkozz önismerettel.
Az én férjem is mackós. És szeretem úgy, ahogy van!
Persze, hogy érdemes vagy az ismerkedésre! Biztos, hogy a te nagy "ő"-d is éppen téged keres, csak még nem találtatok egymásra!
Vannak jó tulajdonságaid is, rá kellene gyúrni, meg a negatívakat leredukálni. Érdemes így ismerkedni, viszont a magad dolgát nehezíted meg, ha az amúgy is nehézségekkel teli életedbe bevállalsz egy kapcsolatot, amit sanszos, hogy meg fognak fertőzni a magaddal kapcsolatos negatív érzelmeid.
Én a "rendrakással" kezdeném. :) Majd mikor már minden "tiszta", vagy nagyjából a helyén van, akkor keresnék/engednék az életembe valakit, akibe ha beleszeretek, szükségszerűen felforgat majd mindent, a jó értelemben.:)
Akár én is ki irhattam volna.
Semmi értelme,mi nem vagyunk piac képesek.
Kezdj el rendszeresen és kutya keményen sportolni bármit (persze ne sakk), tanulj sokat, (számítógépet, viruális közeget hanyagold).
Egy éven belül megoldódik minden problémád.
Átlagos jövedelem!!!
Esélyed sincs babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!