Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találok érett nőt?

Figyelt kérdés
Családot szeretnék alapítani,de nincs komoly nő. Hol kellene ismerkednem?

2017. nov. 27. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha ezzel kezded az ismerkedést, hogy családot szeretnél alapítani, akkor a legkomolyabb nőt is elijeszted.

A kérdésedre válaszolva: van jó pár társkereső oldal is, de akár a munkahelyeden is vagy piacon, boltban, stb....

2017. nov. 27. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Mintha komoly férfi lenne.

Én is családban gondolkodom, és nagyon jókat szoktak ezen derülni az éretlenebbek. Szerintem viszont egyáltalán nem élek álomvilágban, ha azt mondom, hogy szeretnék megismerni egy olyan embert, aki pár boldog közös év után hajlandó megkérni a kezemet. Nem, nem azonnal, nem, nem hívom a papot az első randira. De minek mennék egy lépést is valakivel bárhova, ha az illetőben nincs igény a családra vagy a házasságra, és/vagy jelenleg nem úgy keres partnert, hogy akit most megismer/megszeret, az akár maradni is fog mellette a későbbiekben. Ezt szerintem egyáltalán nem baj tisztázni.

Szerintem nincs ennek konkrét helye. A kor sem garancia semmire, sok a gyereklelkű 30 éves is, és találni olyan huszonéves fiatalembereket/hölgyeket is, akik szeretnének fiatalon oltár elé állni, és 30 felé haladva már babáznának. Legalábbis az ismeretségi körömet elnézve (és ők is a közép/felszőosztályba tartoznak, nem valami gyerekgyáros sajátos kultúrát folytató életformát élnek).

2017. nov. 27. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Édes istenem én sem első randira gondoltam az esküvőt. Hanem mire komolyra fordulna a dolog az előtt vége lesz a dolognak.
2017. nov. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!