Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek a sportos nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek a sportos nők közül melyikek tetszenek jobban?

Figyelt kérdés

A kicsit gömbölyűbbek, combosabbak:

[link]

[link]

[link]

Vagy akik inkább törékenyek, karcsúbbak:

[link]

[link]

[link]

Az ismeretségi körömben több a második típus, és valamiért úgy vettem észre, mintha a fiúknak ez lenne a sportos/fitt/szexi leginkább. Nekem viszont sosem lesznek ilyen vékony végtagjaim, nekem a fenekem mellé van (sajnos?) combom is rendesen, mert nem tudom kikerülni, hogy ne erősödjön az is. Oké, hogy nőiesen izmos vagyok (legalábbis nem érzem túlzásnak), és egyáltalán nem duci vagy kifejezetten "curvy", de sosem leszek ilyen vékony szerintem. Ők nagyon kicsi súlyokkal edzenek és nagyon sokat kardióznak, nekem meg valahogy a nagyobb súlyok és a lendületes edzések a kedvenceim. Más kérdés, hogy mi a szép...

2017. nov. 26. 23:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mindkettő.
2017. nov. 26. 23:13
 2/23 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ez az egész izompacsirtás dolog felejtős, én azt szeretem, ha egy nő vékony, de mellé kis puha a feneke, combjai stb.
2017. nov. 26. 23:13
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
A második, de hidd el ezen a szinten már nem ez fog dönteni.
2017. nov. 26. 23:17
 4/23 anonim ***** válasza:
A második, de a remény hal meg utoljára. Eddz ameddig még van rajtad szavatosság:D
2017. nov. 26. 23:25
 5/23 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egyértelműen az első típus, csak kár, hogy olyan kevés van belőle. Inkább örülj, mert ritka és jó alkatod lehet, ha olyasmi.
2017. nov. 26. 23:25
 6/23 anonim ***** válasza:
Az arany középút.
2017. nov. 26. 23:27
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Nekem inkább a vékonyak jönnek be a képek hatását nem fejteném ki beindítottak rendesen de ne kalandozzunk el.

F30

2017. nov. 26. 23:28
 8/23 Diavolino44 ***** válasza:
65%

Nekem az elso jon be jobban, foleg ha van hozza mell is.

32f

2017. nov. 26. 23:35
 9/23 anonim ***** válasza:
Kettő közti. Alkatra átlagos vagy karcsúbb, de szép, nagy kerek popsija van és kicsi, legfeljebb alma méretű cicik.
2017. nov. 26. 23:35
 10/23 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem jön be, ha izmos egy nő. Sem a gömbölyűk, sem a vékonyak.
2017. nov. 26. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!