Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a sportos nők közül melyikek tetszenek jobban?
A kicsit gömbölyűbbek, combosabbak:
Vagy akik inkább törékenyek, karcsúbbak:
Az ismeretségi körömben több a második típus, és valamiért úgy vettem észre, mintha a fiúknak ez lenne a sportos/fitt/szexi leginkább. Nekem viszont sosem lesznek ilyen vékony végtagjaim, nekem a fenekem mellé van (sajnos?) combom is rendesen, mert nem tudom kikerülni, hogy ne erősödjön az is. Oké, hogy nőiesen izmos vagyok (legalábbis nem érzem túlzásnak), és egyáltalán nem duci vagy kifejezetten "curvy", de sosem leszek ilyen vékony szerintem. Ők nagyon kicsi súlyokkal edzenek és nagyon sokat kardióznak, nekem meg valahogy a nagyobb súlyok és a lendületes edzések a kedvenceim. Más kérdés, hogy mi a szép...
Nekem inkább a vékonyak jönnek be a képek hatását nem fejteném ki beindítottak rendesen de ne kalandozzunk el.
F30
Nekem az elso jon be jobban, foleg ha van hozza mell is.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!