Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Melyik férfi tetszik nektek ezek közül a legjobban? Vagy melyik a legkevésbé ronda? Ahogy tetszik.
1. Jól néz ki, de nagyon arrogáns a tekintete.
2. Brad Pitt sosem volt az esetem -.-
3. Ördögvilla, sör, szemüveg, lobonc...
Ha ez te vagy, rockkoncerten nézz csaj után.
Az 1. első osztályú srác, itt csak az értelmi képességei amik nem láthatóak.
Bradi szintúgy.
A 3-as versenyző ezzel a kinézettel (ápolatlan haj, pár szál szakáll, szemüveg, túlsúly, rocker ruházat), max hasonszőrű rocker csajoknál befutó.
De! Elárulom, sztem egy év alatt menőbb srácot lehetne belőle csinálni, mint Bradi! Haj levág, szemüveg eldob, megborotváloz, és edz. Ennyi. Kész a menő csávó, mert amúgy helyes srác, jó alapanyag.
Elso ketto.
Utso kep tuti te vagy. 😂
Nekem a 2. Alapból a világos hajú kék szemű pasik tetszenek.
A 3. így nem tetszik...ahogy előttem írták haj szakáll nem feltétlenül levág hanem ápol, esetleg kis fogyás.
"Ha azt mondják egy helyes férfira, hogy na ezzel biztos nem állnának le, akkor azt az önbizalomhiányuk miatt teszik..."
Az nem lehet, hogy nekik nem az a helyes? Elég csak arra gondolnom, hogy mindenkinek más Backstreet Boy jött be. Nekem pl. nem tetszik Brad Pitt. Nem szeretem a világos hajú embereket. Ez nem azt jelenti, hogy ronda, csak nekem nem tetszik. Vagy Johnny Depp. Sokak szerint álompasi, szerintem csövinek néz ki. De tudok mondani meg 20 másikat, aki meg tetszik. Akkor most van önbizalmam vagy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!