Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 évesen milyen anyagi helyzettel kell rendelkeznem ahhoz, hogy becsajozzak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

61%-os te sem érted hogy ez nem a pénzről szól. Arról szól hogy az ember akar e elérni valamit az életében. 29 évesen azért már viszonylag régen elhagyta az ember az iskolapadot. Sok nőnek nem gáz ha valaki a szüleivel él amennyiben ellátja magát haza ad a rezsibe ergó nem élősködik és gyűjti a pénzét. Attól hogy valaki elvárja hogy a párja képes legyen egyedül is életben maradni és ellátni magát fizetni a számláit még nem akar minden héten luxus vacsikat meg wellness-ezni állandóan.

Fontos a magabiztosság ahogy itt elhangzott de magabiztosságból nehéz kenyeret venni vagy egy gyereket ellátni.

Abban igaza van a 61%-osnak hogy a 18 éves még tanuló otthonélő lányokat be lehet hülyíteni és sokuk nem gondol arra kivel kezd hisz van bőven ideje megtalálni az igazit. De szerintem nem az lenne a cél hogy éretlen lányokat becserkésszen valaki közel a 30-hoz hanem hogy találjon valakit akivel közös életet tud kiépíteni. Persze mindenkinek mások az igényei.

2017. nov. 25. 23:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, most fogsz pofára esni.

Páromat neten ismertem meg. A táv 200 km. Ő, akkor volt 29 éves férfi, apukájával élt együtt, se autója, se saját lakása. Nettó kb 130 ezret keresett.

Lassan 5 éve együtt vagyunk és jövő héttől pedig összeköltözünk.

Mi a tanulság? Ahhoz hogy csajod legyen, nem kell ahhoz kocsi, saját lakás. Megy annélkül is.

De te magad vagy egy szánalmas lúzer.

2017. nov. 25. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:

Elottem szoloval egyetertek! Mi amikor a parommal megismerkedtunk neki semmije nem volt, a szo szoros ertelmeben semmije. Amit megtakaritott azt is az utolso fillerig az exre koltotte aztan mikor mar nem volt amit kolteni, ex kirugta. Neki akkor se penze, se munkahelye. De teli volt tervekkel, almokkal, celokkal es alkalmi munkakat is bevallalt, hogy legyen valami zsebpenze. Kb 5 honapig mondhatjuk en tartottam el, nalam lakott. Aztan mikor semmi munka nem jott ossze neki, elem allt es megkerte a kezem. Igent mondtam. Majd masodik ajanlata az volt, hogy mondjak fel a munkahelyemen es menjunk egyutt kulfoldre dolgozni mert kulonben semmink sem lesz. Bele mentem. Ki mentunk egyutt dolgozni, azota sajat lakast vasaroltunk itthon, felujitottuk, az eskuvonket sajat penzbol megtartottuk, senkitol egy forint segitseget nem kaptunk, 130 szemelyes lagzi nem olcso. Azota is ki jarunk dolgozni, lassan autot veszunk, toldunk meg 2 szobat a hazunkhoz aztan johet a mi kozos kis eletunk, johet a baba.

Ebbol mi a tanulsag, kerdezo? Aki szeret az csoron is szeret es segit elerni a celjaid, a kozos celjaitokat. Probald meg valamire vinni az eletben, de ne eroltesd. Egyutt konnyebb!

2018. márc. 17. 14:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdező!! Neked nem pénz kell, hanem értelem. De válaszolok: saját albérlet vagy saját ház olyan keresettel amiből fent tudod tartani. Pesten egy bkv bérlet vidéken egy autó ami nem döglik be. Nekem kb ennyi elég volt.
2018. márc. 17. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:
12es elég kellemetlen, hogy 200kmre találtál csak pasit magadnak.
2018. márc. 17. 14:43
 16/21 anonim ***** válasza:

És mi van akkor?

5 éve vagyunk együtt, decemberben lakást vettünk, összeköltöztünk.

Más meg hiába talál a saját lakókörnyezetében párt, mégis elválnak útjaik vagy megcsalják egymást.

Erről csak ennyit.

2018. márc. 17. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:
ui.: és kinek kellemetlen? Neked? Az a te bajod, nem az enyém.
2018. márc. 17. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kulso a legfontosabb (az arcvonasok). Ha az megvan akkor alakulnak a dolgok. Egyebkent a belso tulajdonsagok kompenzalhatnak, esetleg a penz, de akkor abbaol nagyon sok kell. Kb. 5 evet tettem bele a temaba, igy jutottam erre a kovetkeztetesre. Esetemben megvan a jo szoveg, igy vannak baratnoim, de mivel nem eleg ferfias az arcom, igy buliban, tarskereson semi sikerem nem volt, ahogy maguktol sem alault soha semmi.
2018. márc. 17. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia! Egy két dolgot nem ártana tisztába tenni.

Mindenfajta megnyilvánulás és történés alapja a teljesen őszinte önismeret. A helyes önkép, a valós öntisztelet és önszeretet.

Ugyanis, ha tiszteled saját magadat, akkor nem is fordul meg a fejedben az, hogy bármi áron "becsajozni" külsőségekkel megfelelni.

Olyat keress, akivel működik a KÖLCSÖNÖS TISZTELET. Ugyanis ez egy kapcsolat alapja.

No meg persze el kellene azon is gondolkodni, szintén egx kicsit befelé fordulva, önismeretre hagyatkozva, hogy mit is szeretnél? Egy igazi társat, egy komoly kapcsolatot, vagy csak egy phuntzee-t akivel lehet kamatyolni? És ezt hidd el nem fikából írom, hanem hogy magad gondold át, mi illetve ki a célcsoportod.

Ha egy nőt csak kocsival és pénzzel tudsz levenni a lábáról, ez eleve KIZÁRJA A KÖLCSÖNÖS TISZTELETET. Tehát már zsákutcába futott a projekt.

Nyilván mindenki megérdemli az igazi, őszinte feltétel nélküli szeretettel viszonyuló társat.

Aztán ha megvagy az önismerettel, akkor lehet nyitni a lányok felé, de tényleg add önmagadat, ne akarj másnak látszani és akkor megtalálod azt aki megérdemel tégedet olyannak aki vagy.

2018. márc. 17. 21:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Mérhetetlen sok pénz kell csak és akkor ki sem kell nyitnod a szádat. :)

Megveszed őket kilóra. :D

2018. márc. 18. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!