Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg izgalmasabb az a nő, akit alig lehet elérni?
Figyelt kérdés
Aki ugyan érdeklődik irántad, de mégsem annyira. Aki vonzó, de nem mutat meg mindent magából. Aki beszél magáról, de zárkózottan, és van amit nem akar elmondani. Aki egyszer kedves, másnap pedig félvállról vesz.
Aki csak egy "szeletet" ad magából, de újra és újra eltűnik.
Volt már ilyen nővel dolgotok? Mit szűrtetek le tapasztalatként?
2017. nov. 25. 16:26
11/14 anonim válasza:
10. "Kedves Pasik, én nő vagyok, és mondhattok bármit," Szóval mert 1-2-3 pasinak ez bejött, netalán 5-nek, máris mindenkire igaz ez és te mondod meg, hogy ki mit szeret egy nőben?
12/14 anonim válasza:
Az a legvonzóbb és a legizgalmasabb, ha azt látom, hogy egy nő mindenkivel hűvösebb, megtartja a távolságot az emberekkel, de látom, hogy velem akár egy kicsit is, de máshogy viselkedik, engem mindenkitől különbül kezel, nem rámenősen, akár kicsit velem is visszafogottabb, de akkor is teljesen érzem, hogy én más vagyok neki, ennél izgalmasabb érzés nem létezik számomra.
13/14 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb az, ha határozott jelzéseket kapok, és nem szórakozik.
14/14 anonim válasza:
Nem érdekelnek az elérhetetlen nők.
Akiért harcolni kell, azt átengedem a vörös hadseregnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!