Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a marhaságot, hogy csak meg kell nevettetni a lányokat és nyert az ügy? Miért csak barátnak néznek állandóan?
Komolyan, már nem tudom mit tegyek, csak az elmúlt 2 hónapban 8 lánytól kaptam meg vegyesen, hogy csak barátként tudnak rám tekinteni vagy még ezt se csak eltűntek. Ez most egy egy elég aktív időszak volt, elhatároztam hogy teszek az egyedüllét ellen, nem sikerült. Már kezdem feladni az egészet, 22 éves vagyok és egyetlen barátnőm nem volt még idáig..
Magmaról, külsőre szerintem kicsivel átlagon felülinek mondanám magam, nem mondanám hogy nehezen ismerkedem, bulikban is szinte mindig összejön 1-2 lány. Annyi, hogy alacsony vagyok és vékony (170cm 62kg) de igényesen öltözködöm, jó frizura, mindig jó a megjelenésem. Ha amiatt van az egész hogy nem vagyok magas akkor inkább most feladom az egészet..
Belső: Jó humorom van, mondani is szokták a lányok hogy mennyire jó fej meg vicces vagyok, könnyen elbeszélgetek lányokkal, megtalálom a közös nevezőt de semmire nem megyek vele... Igazából kezdek rájönni hogy a belső kb semmit nem számít, ha nem lenne jó humorom még a barátságig se jutnék el, de így is úgy is nullán állok...
Szóval csak arra tudok gondolni, hogy a külsőmmel van valami baj, de mit tehetek még? Gyúrjam ki magam? Jól öltözködöm, ápolt, igényes vagyok csak akkor lehet barátnője az embernek ha magas és izmos? Bár magas még akkor sem lennék.. Van olyan, hogy kihozod szinte a maximumot de még az sem elég, ilyenkor mi a teendő?
Beletörődés...
Az a baj,hogy rá vagy görcsölve.Közhely,de így van.
Nálam pl. olyan csávó nem befutó,akivel nem egyezik a humorunk,de aki annyira frusztrált,hogy mindegy neki,csak luk legyen rajta,az már taszító.
Mindig egyértelműen kifejezem a szándékaim, hogy nem csak barátkozni akarok, nőként tekintek rá és ekkor szokott jönni válaszként, hogy ő csak barátként.
Bulikban össze szokott jönni 1-2 kavarás, tánc, csók.. de ennyi, a lányok is csak ennyit akarnak, nem lehet komolyra fordítani már próbáltam, többször.
Velem nevetnek, nem rajtam, tudok különbséget tenni. :D
Nem tetszhetek mindenkinek ezzel tisztában vagyok, de hogy senkinek sem és úgy hogy kb a legjobb formád adod, az szar érzés.
Több is van bennem a jó humornál, bár az önbizalmam egyre csökkenőben van a visszautasítások miatt, még így is elég magabiztos vagyok, hogy merjek cselekedni és kezdeményezni.
A jó humor jól időzített, olykor kicsit csíp is, de nem a bunkó módon, és árulkodik az illető intelligenciájáról és az egymásra hangolódásról. Használja a burkoltabb módszereket, mint az irónia, a szarkazmus, a gúny, és mellőzi a sablonokat.
Ha jól le tudod csapni a labdát egy (semmiképp sem érzékeny) helyzetben, az király. Az, hogy kicsit csípkelődsz, hogy jelen vagy a kommunikációban, és az értelem mellett betűzöl néha egy-egy humoros megjegyzést, az király. Az már nem, mikor a lány beszélne komoly témáról, te meg elkúrod valami szánalmas szóviccel vagy akadékoskodással, amin csak udvariasságból mosolyog. Meg az sincs rendben, ha oltogatod folyamatosan, vagy nekiállsz szakállas poénokat elsütni. Én is szoktam nevetni olyannal, aki egyáltalán nem szimpi amúgy a randin, és nem külsőre. Egyszerűen hiába jófej valaki, ha az intelligencia és az érzés, hogy érdekli az, amit mondok, nincs jelen. Vagy ha ő maga nem képes magán is poénkodni, és nem nyal be nekem tövig, hanem mer kicsit laza lenni. A mézesmázas jópofizós megmosolyogtatás sosem volt a kedvencem, nem akarom látni a másikon, hogy minden megnyilvánulását az én ízlésemre akarja szabni, mintha csak az lenne a jó, ő nem. Nem szeretem a finomkodós poénokat, nem kell bunkónak lenni, de ez kémiátlan.
Humor + tökösség
Ha csak vicces vagy, te leszel a meleg barát, aki mindig megnevetteti a nőt, de kb. ennyi lesz köztetek. Ha csak tökös vagy és folyamatosan nyomulsz, akkor egy "creepy" kanos srác leszel a nő szemében, aki "csak azt akarja tőle". Okosan kell kombinálni a kettőt, az adott nőtípustól függően (és nem árt figyelni a - főleg nonverbális - visszajelzésekre sem).
“csak azt akarja tõle”
Szerintem ezt inkább azokról gondolják, akik szex témákon és szexuális utalásokon kívül szinte semmi másról nem hajlandóak beszélni. Ha egy pasi õszinte érdeklõdéssel kérdez az életemrõl, a dolgaimról, az bõven elég jel arra, hogy ne gondoljam azt róla...
Szerintem ez nem a kombináláson múlik, na meg vannak paranoid lányok, akik bármilyen helyzetben bemesélik a fiúról, hogy csak azt akarja, mondhat bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!