Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem birok ismerkedni, egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birok ismerkedni, egyszerűen bezárok mikor valaki közeledni próbál felém, mert rögtön öntudatlanul is védekezni akarok hogy megint csak kihasználnak stb. Mit tegyek? 35/L

Figyelt kérdés
Egy csúnya szakításon vagyok túl, 6 évig voltunk együtt. Nagyon nehezen, 10 hónapomba telt kiheverni. Azóta volt egy nem hivatalos 4 hónapig tartó "kapcsolatom" (barátság extrákkal dolog volt... aminek a vége az lett hogy beleszerettem én hülye) aminek szintén vége 2 hete.
2017. nov. 20. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

8# "előbb utóbb alatt egy két órás ismeretséget értek"

Ezek a férfiak nyilván hozzászoktak, hogy a nők azonnal lefekszenek velük, úgyhogy ezt inkább a nőtársaiddal beszéld meg, miért így kell intézni a pasifogást.

2017. nov. 21. 00:56
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Ez azért van így, mert egy "35/L"-t nem vesznek komolyan.
2017. nov. 21. 06:48
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Sztem te magad sem tudod mit illetve kit akarsz kérdező és eddig az lehetett a probléma h túl könnyen adtad magad....
2017. nov. 21. 07:16
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy akkor és úgy szexelj, az neked öröm legyen. Azért érzed kihasználva magad, mert a szexet csak egy eszköznek tekinted, amivel a férfi kedvében járhatsz és meg tudod vele fogni. Ha ez nem jön be, akkor pedig csalódott vagy.

Ideje lenne felnőni, te 35 éves lány. Egyelőre úgy viselkedsz, mint egy tini, és nem úgy, mint egy érett nő.

37/N

2017. nov. 21. 09:25
 15/15 anonim ***** válasza:
32 éves vagyok,sosem volt barátnőm,mégsem sírok emiatt.
2017. nov. 21. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!