Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz felszedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz felszedni a lányokat?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 22:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert sokan, kiéhezve és görcsösen próbálják. Vagy úgy fogják fel, mint egy sakkjátszmát vagy tétmeccset. Én jobbam szeretem, ha a lányok szednek fel, mert félénk vagyok.
2017. nov. 21. 06:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem érdekünk fűvel-fával összejönni (dugni), aki leszólít.
2017. nov. 21. 09:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Nekem egyaltalan nem az a celom hogy osszebujjak valakivel. Hanem az amire "allitolag" vagynak, odafigyeles , oszinteseg, h erezzek h fontos egy fiunak en ezeket akarom bebizonyitani folyton. Oke tisztaban vagyok vele h nemvagyok egy alompasi es volt hogy igazat adtam mikor lekoptattak , talan valamit elrontottam belattam sokszor nem kelettem es kesz, tultettem mindig magam de az h folyton csak kifogasok vannak miert nem ismerkedunk, meg annyit sem engednek h ismerkedjek. Hirbol nem hallottam a dugasrol abba beleseakarok gondolni ahhoz mit kellene tennem, mert mar csak egy sima 1, rol a 2 re jutas nehez. Abban igazad van h megvalogatjak kivel ismerkednek de erre nem foghato az hogy ilyen nehezen adjak magukat mert ez csak egy dolog, a fiu is kockara teszi azt h csalodik tudjatok milyen rossz erzes. Megis teperunk folyton, azthiszitek nektek van igazatok hat szanalmasak vagytom eskuszom
2017. nov. 21. 11:14
 14/18 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszoló vagyok. A félreértések elkerülése végett: férfi vagyok.

Kérdező:

A kommentjeidből nyilvánvaló, hogy semmiféle ismereteid nincsenek a nőkről. Ez még a kevesebb baj, az viszont óriási gond, hogy mennyire hiányzik belőled az alázat. Szánalmasnak tartod a nőket, de valójában az a szánalmas, ahogyan te viselkedsz.

A lányok látják rajtad, hogy frusztrált vagy, ezért nem szívesen tartózkodnak a társaságodban. Ez a mindenáron megfelelni akarás, és a felelősségáthárítás, amit te csinálsz, csak alaposan rontja az esélyeidet a lányoknál.

Súlyosan meg kellene változnod.

Ne a lányokat hibáztasd, hanem nézz magadba. Mások fel tudják szedni a lányokat, te nem, tehát benned van a hiba.

Azt javaslom, hogy ne akarj mindenáron megfelelni a lányoknak. Ha gondolod, szívesen adok egy pár tanácsot még, csak mondd el, mi a probléma pontosan.

2017. nov. 21. 12:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Kivagyok bukva ez teny de annyi probalkozas utan amit en lemuveltem mindenki kilenne.
2017. nov. 21. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Engem volt, amikor egy nap több nő is elutasított, de nem adtam fel.

Ne add fel, ez a lényeg. Csak ismerkedj a lányokkal, beszélgess velük. Akkor lesz tapasztalatod, és jobb leszel.

Már ajánlottam itt a fórumon többször is Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyvét, érdemes lenne elolvasnod. Ezen kívül Dr. Csernus Imre: A fájdalom arcai című műve is hasznos olvasmány lehet a számodra.

Legyél jobb, mert ebben az állapotban nem számíthatsz sok jóra. Ha eltökéled magad, akkor jobb leszel.

2017. nov. 21. 12:28
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen vannak akik feltudjak szedni oket, latom itt szolnokon a varosban es sokszor megfordul bennem hogyan csinaljak. Errefele a nok rendkivul nagykepuek sok a plazacica akik tenyleg nem adjak magukat konnyen. Es a legkor teljesen mas mint pl pesten. Voltam fent bulizni es nagyon jol ereztem magam mert nyitottak voltak es baratsagosak a nok. De szolnok mas en azert irtam ezeket mert ezt eltem meg itt. Itt pont az ellenkezoje megy lehet erezni latni hogy rendkivul bunko flegma maganak valo nok vannak akik egyaltalan nem hajlamosak az ismerkedesre. Nemcsak en allitom ezt. Buliban pl nem felszabadultak igazi suttyo szolnokiak verik magukat a semmire kozbe meg elbujhatnanak pesthez kepest egy nullak kulsoleg is belsoleg is. Na ez az ami felidegesit
2017. nov. 21. 12:58
 18/18 A kérdező kommentje:
Aztis jolenne tudni hogy hol a hatar ismerkedes es eroltetes kozott. Mert gyakran megkerdojelezodik azert a szitaciokban.
2017. nov. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!