Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz felszedni a lányokat?

A 8-as válaszoló vagyok. A félreértések elkerülése végett: férfi vagyok.
Kérdező:
A kommentjeidből nyilvánvaló, hogy semmiféle ismereteid nincsenek a nőkről. Ez még a kevesebb baj, az viszont óriási gond, hogy mennyire hiányzik belőled az alázat. Szánalmasnak tartod a nőket, de valójában az a szánalmas, ahogyan te viselkedsz.
A lányok látják rajtad, hogy frusztrált vagy, ezért nem szívesen tartózkodnak a társaságodban. Ez a mindenáron megfelelni akarás, és a felelősségáthárítás, amit te csinálsz, csak alaposan rontja az esélyeidet a lányoknál.
Súlyosan meg kellene változnod.
Ne a lányokat hibáztasd, hanem nézz magadba. Mások fel tudják szedni a lányokat, te nem, tehát benned van a hiba.
Azt javaslom, hogy ne akarj mindenáron megfelelni a lányoknak. Ha gondolod, szívesen adok egy pár tanácsot még, csak mondd el, mi a probléma pontosan.

Engem volt, amikor egy nap több nő is elutasított, de nem adtam fel.
Ne add fel, ez a lényeg. Csak ismerkedj a lányokkal, beszélgess velük. Akkor lesz tapasztalatod, és jobb leszel.
Már ajánlottam itt a fórumon többször is Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyvét, érdemes lenne elolvasnod. Ezen kívül Dr. Csernus Imre: A fájdalom arcai című műve is hasznos olvasmány lehet a számodra.
Legyél jobb, mert ebben az állapotban nem számíthatsz sok jóra. Ha eltökéled magad, akkor jobb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!