Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóidőben ti is szoktatok a kocsival a belvárosban körözni, zenét hangosan hallgatni, és lányokat felszedni?
Van mikor napközben is megyek néhány kört, de inkább este a diszkók környékén.
Néhány haveromnak is komolyabb kocsija van mint nekem, benyomunk egy kis zenét, megyünk pár kört.
van mikor még a fiatal csajok integetni is szoktak hogy álljunk meg, megnézik a kocsikat.
Vagy a telefonjukat mutogatják, hogy adjunk nekik telószámot.
pasik van itt olyan, aki a jóidő beálltával szintén szeret a belvárosban így ismerkedni?
Vagy a telefonjukat mutogatják, hogy adjunk nekik telószámot.
ilyen komolyan van ?:D nekem ezek olyan furcsak.
Borzasztóak az ilyen emberek...
Hangosan menni, gagyitechno-t üvöltetni, kipufogót kifúrni nagyon fontos, de indexelni, jobbkézszabályt betartani, sebességhatár környékén menni azt minek is, "nemkő az".
Így? Hahahaha... Nem. Odamegyek, megállok, kézifékkel rögzítem az autómat, kiszállok vigyázva hogy ne b* neki az ajtót a másik kocsinak, besétálok a szórakozóhelyre és kész.
Jó, motorral szoktam olyat csinálni, hogy egy-egy rövidebb szoknya láttán behúzom a kuplungot és kétszer-háromszor odarántok a gázkarnak, de azt sem túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!