Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti összejönnétek terhes nővel?
Minden férfi álma más gyerekét nevelni már a kezdetektől.
Bár ez végül is tisztább, mintha már a kapcsolatunk alatt titokban csalna meg és más férfitől esne teherbe, akinek a gyerekét én nevelném sajátomként...
Egy nő biztos lehet benne mindig 100%-osan, hogy a gyerek ami belőle jön ki, az az övé. Egy férfi sosem 100%-osan, hogy ami a nőből jön ki, az az övé.
Terhessel egyértelműen nem.
31/g
Nem hiszem. Nem tudnék mit szólni ahhoz, hogy várja a babát. Főleg amikor majd megszületik. Végig kéne néznem ahogy megszüli? Utána pedig egy évig alig beszélnénk másról, csak róla? Nagyon weird.
A duzzadt mellek és a tej viszont érdekes lehet, valamint az hogy ő lenne az első nő, akivel nem húznám ki élvezéskor. Ezek a pozitív velejárói.
Ha én vagyok az apa, és szeretem, igen.
Más gyerekét viszont nem nevelem.
Most ezt ne vedd magadra. Manapság mi az átlag? 18-24 éves csajszi elolvad az ecsetfejű sráctól. Nyilvánvaló, hogy az ilyenek jó része csak szexet akar és azonnal lép, ha terhes lesz a lány.
A lány naiv volt és butuska, mert egy rendes férfi helyett összeállt egy ilyen majommal. Ilyenkor persze már bőven jó lenne egy átlagos pasi is, csak szeressen meg legyen veletek. A későbbi korosztály sem jobb, mert ott meg a konditeremből kiszabadult főemlősök áldozatai lesznek a lányok.
De most akármilyen is a helyzet, a kérdés ugyan az. Miért kellene bármelyik férfinak is bevállalnia egy ostoba tévedés vagy felelőtlenség eredményét? Egy gyerek azért elég komoly dolog.
És mint írtam, ne vedd magadra, csak vázoltam a helyzetet. Nem ismerem a részletek. Én egy nagyon rendes férfi vagyok, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy belemennék ilyen kapcsolatba. :( Ha a saját gyerekem lenne, akkor minden szó nélkül, meg örülnék is neki nagyon, de más gyerekét nevelni...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!