Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nők, van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nők, van köztetek olyan, aki igazi férfinak/nőnek tartja magát?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tulajdonságai alapján gondolja, hogy illik rá ez a "titulus"? Vagy a külső visszajelzések ébresztették rá, hogy ez valószínűleg így lehet?

2017. nov. 19. 22:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amiket leírtatok, nagyon jók, de nekem az ilyenről soha nem az jutott eszembe, hogy "wow, egy igazi férfi/nő", hanem hogy "végre egy normális ember".
2017. nov. 19. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Van két csöcsöm meg nunim, amin kibújhat akár egy baba is.
2017. nov. 19. 23:47
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Igen, XY kromoszómáim vannak.
2017. nov. 19. 23:52
 14/15 Diavolino44 ***** válasza:
35%

Igen en is ugy gondolom, hogy eloszor jon az emberi ertek s utana az, hogy valaki milyen minosegu energiat kepvisel.

Mert lehet valaki, egy felso vezeto akaratos minden helyzetet megoldo, furo-farago, lapos fenek es mellel megaldott no, az szamomra sosem lesz Igazi no.

Ugyan ez elmondhato, az 50 kilos vasaggyal gyerek, aki otthon marad a gyerekekkel, amig az anyu dolgozik, Sminkel, s a katalogusbol nezi milyen ruhat fog maganak venni, de fel kimozdulni a negy fal kozul vasarolni menni.

Nyilvan tulzok, de mindket fiktiv szemely, lehet emellet teljesen normalis. Sot lehet ossze is illenek. De az egyik egy maszkulin no, a masik feminim ferfi.

Kerdesre valaszolva, mondj egy igazi ferfi modellt akit lehetne kovetni, mert en nagyon nem tudok. Mert ha van igazi ferfi akkor amellett a no is Igazi no lesz. Mindig is a ferfi dolga volt az iranymutatas, ez most nincs meg, itt a gyiken is, nincs olyan het, hogy ne lenne felteve, miert nem a nok kezdemenyezik az ismerkedest, ez lenne a “modern ferfi”?

Magamat nezve, probalok a hagyomanyos erteket kepviselni, az ismerkedes teren, a szex teren, a parkapcsolatban viszont mar mas a helyzet, ott hagyok teret a modern dolgoknak. Pl imadok fozni, de hiaba vertem be vagy 1000 szoget eletembe mind gorbe lett, ehhez nincs erzekem, a fozeshez van.

2017. nov. 20. 00:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem én döntöm el magamról. Annyit tudok mondani, hogy rajta vagyok az ügyön. Sajnos azt tapasztalom, hogy ezzel màr egy lépéssel előbb jàrok a többségnél, mivel sokakban még a szàndék sincs meg. Kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatok, és tolerancia.
2017. nov. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!