Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként zavarna ha egy férfinak van otthon éles, igazi önvédelmi pisztolya? Mit gondolsz?
Mert mondjuk rendőrnyomozó. Nyilván nem az első randin tolja a képedbe, de valamikor az első szex után, néhány randi, néhány hét ismerkedés után már felhozná a dolgot, csak hogy tudj róla, ne véletlenül derüljön ki.
Van engedély is, hogy az utcán bármikor nála legyen, amikor akarja.
29/F
Nem zavarna, csak úgy tudom két külön helyen kell tárolni a lőszert és a fegyvert. Ha betartja a fegyvertartasi szabályokat, akkor persze megertem.
Nekem kicsi gyerekem van, ezért is fontos a biztonság.
Köszi az eddigi válaszokat!
5: Ez már régóta nincs így. Sok éve. Ha egy lakásban/házban vagyok a fegyverrel, akkor az akár lehet a nappali asztalon is elől hagyva, megtöltve. Ugyanez igaz a vadászokra, sportlövőkre is.
Volt RÉGEN ilyen amit te mondasz sok évtizeden keresztül, de ezt valamikor a 2010-es évek elején eltörölték, néhány éve. Már nincs ez a hülyeség, hogy állandóan el kell tenni a fegyvert, töltetlenül, lőszertől külön, stb-bla-bla...
Ha nálad lennék, valószínűleg nem vinném a fegyvert, mert a pisztolyon kívül pl gázspray is van mindig nálam. Ha meg már együtt laknánk, akkor nyilván nem dobnám ki a polcra a pisztolyt megtöltve ha hazaértem, a zsebem többi tartalmával együtt.
Először 8-9 évesen mentem el lőni a nagybátyámmal lőtérre, úgyhogy ha egy háztartásban élnék gyerekkel, nyilván nem adnám oda neki a pisztolyt játszani, de megismertetném őt a dologgal, megmutatnám neki töltetlenül a pisztolyt, beszélnék vele erről, akár el is vinném lőni, akár csak légpuskával is.
A gyerekekkel kapcsolatos fegyverbalesetek főleg abból vannak, amikor a felnőttek totálisan tiltják a dolgot a gyerektől és azt akarják, hogy még csak ne is tudjon róla (ami ugye nem lehetséges).
Kérdező az a baj, hogy a gyerekeknek olyasmi is megfordul a fejében, amit egy felnőtt soha nem tudna elkepzelni! Eszméletlen hulyesegekre képesek, mert nem értik a következményeket.
Majd ha neked is lesz, érteni fogod!
Az a legbiztosabb, ha nem hogy egy gyerek, de senki ne ferhessen hozzá a te jatekszereidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!