Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek manapság olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek manapság olyan nők akiknek nem az autójuk meg a kutyuskájuk imádata a legfontosabb, meg persze az anyagiak?

Figyelt kérdés
Vannak még olyan nők, akiket komolyan lehet venni, vagy mindegyik ilyen lett már?

2017. nov. 19. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha kinyitnád a szemed most nem kérdeztél volna ilyet. Már miért ne lennének, te lehet csak az általad leírtakat veszed észre.
2017. nov. 19. 16:18
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
ennyi gyökér kérdést....nem hiszem el h ez mind komoly
2017. nov. 19. 16:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne szerethetné egy nő a kutyuskáját? Ez mások szemébe inkább előny lenne.

Egyébként utolsóval egyetértek én se tudom elhinni, hogy ennyi baromság van...

2017. nov. 19. 17:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a kutyákat és nincs autóm. Akkor most nem is tudok mit szeretni? :( Vagy csak nő nem vagyok?

Amúgy a leírásnak megfelelő nőt én konkrétan egyet sem ismerek, pedig a munkahelyemen elég erős a női többség, a hobbimon is leginkább nők vesznek körül, aztán valahogy senki se ilyen.

2017. nov. 19. 17:26
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Javítson már ki valaki, ha tévedek, de az autóimádat kifejezetten pasi dolog.

A kutyaszeretetet meg ne rójuk fel, könyörgöm, nincs azzal semmi baj. Én személy szerint egy kutyát sem láttam még ilyen gyökér kérdésekkel fertőzni a netet, szóval ez határozottan 1-0 a kutyák javára...

2017. nov. 19. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A nők szimplán használi szokták az autójukat. A pasikra jellemző, hogy pénisz hosszabbítónak tekintik.

Mi a baj a kutyával? Nekem nőként kifejezetten előny, ha egy férfi normálisan foglalkozik a kutyáváal és nem hanyagolja el.

2017. nov. 19. 18:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, a kutyám hamarabb az életem része volt, mint bármelyik férfi, és mivel felelős állattartó vagyok, minden tőlem telhetőt megteszek érte, és mivel imádom, bármit megteszek a kényelméért. És hidd el, aki ezt nem fogadja el, azzal nincs is mit tárgyalnunk.
2017. nov. 19. 18:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos a 30 kilós "kutyuskám" és akinek ez nem tetszik az tehet egy szívességet! :D bár nekem van párom...
2017. nov. 19. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem a gitárom és a cicám imádata fontosabb!
2017. nov. 19. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze, csak az ilyen idióta komplexusos barmokra rá sem néznek. (Mondjuk én sem értem mi a probléma a kocsikkal és kutyákkal...)
2017. nov. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!