Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok nyitni?
Sziasztok!
26 eves lany vagyok. Par honapja veget ert egy tobb eves parkapcsolatom. Teljesen kihult, sokat veszekedtunk. Par hetre ra nyitottam egy fiu fele, mert ugy ereztem, hogy parkapcsolat nelkul nem megy az elet tovabb. Aztan o ezt kihasznalta, en pedig nagyon elkeseredtem. Feladtam a munkahelyem is es elkoltoztem masik varosba ket honappal az eset utan, uj emberek koze kerultem es jol esett ez. Annyira, hogy eszrevettem, valami valtozott. Nem olyan vagyok, mint regen. Nevetek, jo kedvem van, de megse... Elmentem randizni, hatha ez hianyzik. A talalkozon a fiu nagyon aranyos volt, kozvetlen, igazan mondhatni hozzam illo. En meg... egyszeruen nem tudtam feloldodni, azelott meg se kottyant az ilyen. Inkabb mintha megprobaltam volna taszitani...
Ti is teljesen megvaltoztatok egy szakitas vagy csalodas utan? En mintha jegcsapbol lennek...
Neked nem férfira van szükséged, hanem IDŐRE és EGYEDÜLLÉTRE.
Próbálj saját magadra koncentrálni, hogy lelkileg újra rendbe jöhess.
Randizni randizhatsz, ismerkedni ismerkedsz, de fogadd el, hogy amíg nem vagy 100%-ig rendben lelkileg, addig semmi sem úgy működni, ahogy működhetne.
#4-es vagyok, elírtam:
addig semmi sem fog úgy működni*
Ne haragudj, de pont most írtam kicsit hasonló kérdéshez választ, így csak bemásolom:
Igen, talán adj még időt magadnak. Mikor már egy gondolatodban sem szerepel, mikor már vágysz rá, hogy valaki más szeressen, akkor készen állsz.
Én is szakítás után túl hamar akartam belevetni magam a dolgokba, emiatt egy csodálatos lányt sikerült elvesztenem, mert nem tudtam igazán megszeretni, míg egy gondolatomban is szerepelt az exem. Amit nagyon bánok mái napig, hogy nemet mondtam neki 3. randi után és soha nem tehetem jóvá, akkor tudtam, hogy túl vagyok az exen, mikor amiatt éreztem magam letörve mikor hónapokkal később rádöbbentem mit tettem, hogy ezt a lányt mennyire megbánthattam, pedig ő csak szerelmes volt, nem magamat sajnáltam, sajnálom, csak őt.
Ezt csak azért írtam le, ne ess a hibába, nehogy olyat veszítsd el akit később piszkosul megbánsz, mert pusztán rossz passzban vagy még néha.
Itt vége a másolásnak ----
Idő kérdése drága leányzó, be kell gyógyulnia a sebeknek. Mondják, hogy új szerelem gyógyíthat régit. Nálam nem működött, vagyis ha lehet több időt adok annak a lánynak, hogy bebizonyítsa el tudja feledtetni az egészet. Sajnos már sosem tudom meg.
Megváltozni nem változtam meg szakítás után, csak távolságtartó lettem, valahol belül féltem a csalódástól, és csak a végét láttam, hogy úgyis vége lesz és újra egyedül leszek.
Mára már jobb, de most már ahogy mondtam, a lány miatt emésztem magam néha, akit elutasítottam és tudom mit veszítettem el. :)
Már ne is haragudj, de én utálom az ilyen kapcsolatfüggő jellemeket. Ez nem csak magaddal kicseszés, hanem szerencsétlen srácokkal akiket szopatsz.
Mert ez bizony szórakozás, csak a te önös kapcsolatfüggésed miatt akarsz kapcsolatot. Ezért randizol.Meg kéne tanulni önállóan is képessé válni a boldogságra.
Sajnos rengeteg ilyen sérült lánnyal találkoztam mostanában, és baromira elegem van ebből komolyan. Főleg, hogy meg is szívtam már nem egyszer emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!