Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen egyedülálló apaként van esélyem új párt találni?
Figyelt kérdés
Illetve kinek van nagyobb esélye új párkapcsolatra ilyen helyzetben, a nőnek vagy a férfinak?2017. nov. 18. 08:04
11/17 anonim válasza:
Utolsó ostoba nagyképű szerencsétlen pi...csa! A te életed már rég el van szúrva, csak annyi agyad nincs hogy ezt felfogd! Egy normális nő családot akar, nem k...urválkodni ennyi évesen!
12/17 anonim válasza:
Csak a két véglet van? Kölykök vagy qrválkodás?
13/17 anonim válasza:
Egy normális nő családot akar ilyen idős korban ? Hol élsz te a középkorba ? Ostoba vagyok mert munka végzettség nélkül nem szülők segélyre ? Én kérek elnézést hogy dolgozni akarok és világot látni és nem sz*ros pelusokat mosni. Amúgy se kell mindennőnek anyának lennie attól hogy van hüvelyem. Az meg, hogy lek*rvázol a te értelmi szintedet mutatja. Szerinted, hogy születik a gyerek ???? Ahhoz nem kell szexelni ??????? Valószínűleg nem azért lett a kedves kérdező “egyedülálló” apuka mert már 5-6 éve gyereket terveztek. Nagyobb esélyt látok arra, hogy kiszakadt a gumi. De persze én vagyok az ostoba, hogy nem szülők világba tudatlanul ;). Gondolom szülői segítséggel tartják el a babát is ......
14/17 anonim válasza:
Ja és igen borzalmas az életem mindjárt meglesz a diplomám és most voltam lakást nézni Egerben :D ami az enyém is lesz igen ez szőrnyűűűű :(
15/17 anonim válasza:
15ös amikor 65èvesen eltemeted a férjed és a családos barátnőid fognak rád nèzni szánalomból!
16/17 anonim válasza:
Takarodj már...most azért lennék k*urva mert nem akarok gyereket ???? Barom...
17/17 anonim válasza:
Nem vagy az, de azért nem is kell úgy beállítani az anyaságot, mintha az valami földöntúlian undorító dolog lenne :D Az a másik véglet. De köszönjük a véleményed.
Kérdező, ilyen fiatalon necces, későbbiekben inkább több eséllyel indulsz, De láttam már erre is, arra is példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!