Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiaknak miért ilyen rossz a stílusuk?

Figyelt kérdés

(Tisztelet a kivételnek.)

Vagy teljes igénytelenség, vagy még huszonévesen is mintás-mesefigurás neonszínű póló rikító edzőcipővel a jellemző.

A másik véglet meg a bőrcipő, ing, zakó, benyalt haj "újgazdagficsúrvagyok" stílus.

Pesten talán valamivel jobb a helyzet, de itt vidéki megyeszékhelyen az utcán, vagy akár az egyetemen szökőévente egyszer látok kellemes külsejű férfiakat.

2017. nov. 16. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos igazad van kedves kérdező. A legtöbb mai férfi stílustalan, igénytelen, divat érzéketlen. Felvesznek mindent mindennel, összevissza pakolgatják a színeket. Nincs érzék, nincs egyediség. Kevés olyan férfi van mint én aki nem a tömeggel jár, igényesen öltözködik és ad magára, figyel a kiegészítőkre és nem a H&M meg a New Yorker tölti ki a ruha kollekciójának 95%-át. Ebbe bele kell törődnöd és az olyanok mint én csak egyre jobban fogyunk.

Kiegészítésképpen még megjegyezném, hogy a hajstílus is megállt mert 2 féle fazon van, az egyik az ecset, a másik a hagyma fej. Aki pedig tagadja ezt az vagy vak vagy csak nehezére esik beismerni. Minden második férfi nemű az említett hajstílus egyikével rendelkezik, mintha a gyártósorról jöttek volna le. A bokán visszatűrt farmert pedig meg se említsük mert nevetséges. :)

De azért szemléltetem azokat az "egyedi" hajstílusokat.

Ecset fej: [link]

Hagyma fej: [link]

:)

2017. nov. 17. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Engem inkább az zavar, hogy mindenki ugyanolyan, nők is, férfiak is. Kimegyek az utcára, minden egyes lánynak ugyanaz a stílusa, semmi egyediség. Fiúknak is, szörnyű ez az egyenhaj, egyencucc. Meg se lehet őket különböztet.
2017. nov. 17. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!