Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem születik jó adottságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem születik jó adottságokkal, az soha nem lehet gazdag feleség?

Figyelt kérdés

A feleségek luxuskivitelben c. műsorban (ami egy hulladék, valljuk be) mind olyan nők vannak, akik a plasztikai műtéteket, a botoxot és a sok vakolatot leszámítva kellően jó adottságokkal születtek, hogy gazdag férjek oldalán élhessenek.

Aki híján van a jó genetikai adottságoknak, annak nincs esélye gazdag férjet találni?

2017. nov. 14. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én éltem egy ideig Monaco-ban, sok gazdag családot ismertem, és a legtöbb családnál a feleségek átlagos vagy egyszerűen csinos nők voltak. Persze ők normális, tanult, intelligens nők voltak, akik adtak magukra, de nagyon távol áltak a sorozatban bemutatott ripacs, ostoba nőktől.
2017. nov. 14. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért kéne valakinek hozzámennie egy gazdag férfihoz, amikor ő maga is lehet gazdag? Miért akarna valaki ennyire függeni valakitől (akit lehet csak a pénzért tűr meg), ha megteremthet mindent magának is? Ja, és közben még lehet szép is :D
2017. nov. 14. 22:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Bill Gates feleségét láttad már?
2017. nov. 14. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor azon agyalok, mit adnak fel magukból ezek a nők.

Pl nem feltétlen lenne eladó a tecsóban, ha nem annak a neje lenne akinek...

Én is élnék szívesen- ki nem?- luxusban, de magamat nem adnám fel érte

2017. nov. 15. 05:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Van olyan gazdag idős ronda férfi, akinek annyi is bőven elég, ha a felesége fiatal.
2017. nov. 15. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

A gazdag az nem a hülye szinonimája.

Bár, ha neked meg csak az számít, akkor az se baj, ha éppen tökhülye, nem?

2017. nov. 15. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!