Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, miért nem lehet veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem lehet veletek barátságot kialakítani? Miért lesztek szerelmesek, vagy miért tetszik meg nektek az adott nő aki csak haverkodni szeretne?

Figyelt kérdés

[link]

most olvastam ezt a történetet, és akár én is írhattam volna. Én MINDIG, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG haverként tekintettem a fiúkra, mivel nagyon megválogatom h kivel jövök össze. Viszont a fiúk társaságát mindig jobban szerettem mind a nőkét, mert a csajok nagy része pletykálkodik, meg inkább nem részletezem..... Szóval volt rengeteg fiú haverom addig amíg barátom nem lett, azóta az összes felszívódott, nem is írnak semmi... illetve megtudtam h a legtöbbnek tetszettem is. Egyszerűen nem tudok úgy haverkodni fiúkkal h ne derülne ki 1-2 hónap után h amúgy ők többet akarnának, holott tudják h komoly kapcsolatban vagyok...

Miért van ez????Miért nem tudnak a pasik a nőkre haverként tekinteni?

2017. nov. 14. 11:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Red Vixen, néha egészen értelmes dolgokat írsz, de valami olyan érthetetlen nyelven hogy ember legyen a talpán aki felfogja, sokszor szerintem azért pontoznak le. Írd már oda a hozzászólásaidhoz, hogy nem vagy magyar anyanyelvű, vagy diszlexiás vagy vagy nem tudom, hogy értsék.
2017. nov. 14. 12:41
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

En is azt tapasztaltam, hogy nem nagyon tudok fiukkal barati viszonyt kialakítani. Van egy réteg, akikkel baratkozom aztán többet akarnak a másik réteg akinek meg van barátnője ezért nem barátkozik lanyokkal.

Nyaron talalkoztam összesen egy sraccal, akivel nagyon jol kijottunk, egy fesztiválon találkoztunk. Nekem akkor volt baratom, neki volt barátnője, de egyikünk párja sem volt ott, megis jol éreztük magunkat, segítettünk egymásnak amiben tudtunk, mégsem nyomult ra egyik se a másikra.

2017. nov. 14. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:
12: ez meg egy másik probléma, a párjaimnak mindig bajuk volt a barátnőimmel. Különösen a nők nagyon birtoklóak, szorongásosok, kicsi az önbizalmuk, férfiak szerintem kevésbé. Elég fárasztó.
2017. nov. 14. 12:56
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Én simán tudnék nőkkel barátkozni, mert tényleg vannak olyan dagadt vagy anorexiás tepedelem férgek, akikhez egyáltalán nem vonzódom szexuálisan. De minek barátkozzak velük? Jól mondják, arra ott vanank a férfiak, azokkal több a közös téma "baráti" alapon.
2017. nov. 14. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szinte ugyan ez a kérdés volt már úgy másfél-két hete. A kérdező ( lány ) azt kérdezte, hogy ha jól emlékszem, hogy hol találhatna fiú barátokat. Akik nem akarnak többet. Többek között Ő is a pletykát hozta fel.

Majdnem mindenki ott is azt írta, hogy hát ez így meg úgy nem működne meg nem tud működni, mert természet törvényei blablabla... A többségnél lehet, hogy tényleg nem. Viszont Te se add fel, mert vannak olyan fiúk, akiknél igenis működhet. Koránt sem lehetetlen találni ilyet szerintem.

Nekem is vannak lány barátaim. Közülük talán 1 tetszik, de hiába nincs barátja, attól még nem akarok Tőle többet. Már csak azért sem, mert ez nem kölcsönös, de ettől még nagyon jó fej és a többi... Többüket egyébként úgy ismertem meg, hogy volt barátja. És? Amúgy is csak barátkozni szerettem volna és barátok is lettünk, beszélünk a mai napig több éve ( úgy, hogy azóta is tart a kapcsolatuk ). Volt, akinek egyszer volt barátja, egyszer nem, de hol volt hol nem én akkor is kitartottam mellette. Miért is tűntem volna el?:D

A lényeg, hogy nem lehetetlen. Visszatérve az előző ilyen kérdés kérdezőjére. Láttam rajta, hogy nagyon elkeserítették a válaszok, hogy nem is lehet fiú barátja. Így hát ráírtam, mert hát miért ne lehetne neki... és amúgy is jó új embereket megismerni. :) Jól elbeszélgettünk, nagyon közvetlen volt, de 1-2 napja nem ír - remélem csak elfoglalt, volt már kisebb kihagyása, csak most ez hosszabb. Bízok benne. :)

Többek között lehet nálam is azért van így, mert én is eléggé megválogatom, bár, hogy ilyen válogatós vagyok az - főleg fiúként - nem mindig előnyös. :)

Szóval, általánosítani itt sem kell. :D

23/f

2017. nov. 14. 13:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

ez sok lányra is igaz :) velem ki lehet, ha a másik is úgy veszi ezt a dolgot

volt olyan aki megsértődött, hogy nem akarok tőle többet

24F

2017. nov. 14. 13:34
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Ha te se tudsz a nőkre haverként tekinteni, akkor miért várod el a pasiktól? :DDDD
2017. nov. 14. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon ocsmány vagyok, szóval velem szoktak barátkozni férfiak. Jobban kijövül velük, mint a nőkkel. Viszont ahogy legtöbbször tapasztaltam, ha a nő külseje nem kifejezetten hányingerkeltő, akkor rögtön a lyukat látják benne.
2017. nov. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!