Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik sokkal olcsóbbak és hatásosabbak mint egy PUA oktatás?
Amikor elmondom az ötletem egy férfinak akiben megbízom, hogy mi a tervem, PUA akadémiára akarok menni, és megmondom mennyibe kerül, mindenkinek ugyanaz a reakciója. Hogy annyi pénzből már cicitengert vásárolhatsz és rengeteget dughatsz. Ott meg egy ilyen "lehúzós" tanfolyamon ami több százezerbe kerül, senki sem garantálja, hogy el fogod valaha veszteni a szüzességed, és hogy lesz-e bármilyen változás.
Utána néztem, tényleg gyönyörű nőket lehet megkapni, a PUA-hoz képest nagyon olcsón. Szerintetek melyiket válasszam?
Üdv, a 6-os PUA vagyok, csak egy megjegyzés:
Az a helyzet, hogy aki elkezdi a PUA-t, azok közül kevesen lesznek sikeresek. Ebbe ugyanis rengeteg munkát kell belefektetni, igen, pénzt is. A Mystery Method-ban is le van írva, hogy ha nincs pénzed, akkor nem fogod tudni finanszírozni a csajozást.
Még valami: ahhoz, hogy valaki jó PUA legyen, több száz, sőt, több ezer (vagy több tízezer) megnyitás, illetve game lefuttatása szükséges - bár ez attól is függ, hogy ki milyen mélyről indul.
[A "megnyitás" a PUA nyelvezetben a lányok megszólítását, a "game" maga az ismerkedés folyamatát jelenti]
Mondom ezt úgy, hogy több száz megnyitásom volt, de még mindig van hová fejlődnöm. Szóval ha belevágsz, akkor kitartás! Erős belső játék [tehát helyes mentalitás, önbizalom] nélkül ez nem fog menni.
De azért sok sikert.
Ahogy 11-es mondja,pontosan.
PÉNZ nélkül csajozást nem tudod finanszírozni,közvetve igenis kell zsé a csajozáshoz:
-Ruhatár
-Fodrász
-Edzőterem akár
-Vonzó életstílus
-El tud vinni a nőket ahova csak akarod
Tehát előbb akkor egzisztenciát kell rendbe tenni.
Mellette meg belső játék fejlesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!