Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy introvertált fiú, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy introvertált fiú, aki nem jár bulizni meg társaságba, hogy tudna barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Rólam van szó.Nehezen nyílok meg másoknak és nem szeretek bulizni,nincs is rá igényem.De hogy tudnák így barátnőt szerezni?Ha össze is jönnék egyel,nem lenne szakítóok,hogy velem nem lehet bulizni menni?

A kulturált szórakozást szeretem pl.sporteseményekre járni,moziba menni stb.De buliba nem járok,utálok táncolni és nem szeretem az alkoholt sem.

2017. nov. 12. 22:28
 1/10 anonim válasza:
Találj valami hobbit, lehetőleg ami társas. Akár küzdősport, tánc vagy akármi. Lehetőleg ami szervez táborokat is. Hirtelen ez az ötletem támadt.
2017. nov. 12. 22:31
 2/10 anonim ***** válasza:
3%
A legkönnyebben úgy, hogy nem lesz introvertált, es eljár bulizni meg tarsaságba :) könnyű okoskodni innen, gondolhatnád, de hidd el, változtatni sosem késő.. viszont ha nem teszel semmit, akkor nem is lesz jobb.. egy tévhitet itt el is eloszlatnék, ugyanis a bulizás nem feltétlenül egyenlő a piálással, meg a lealjasodással, az is lehet kultúrált.. ha meg nem szeretsz táncolni,ne táncolj.. sporteseményeken és moziban viszont elég nehéz ismerkedni..
2017. nov. 12. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Nyugi...addig van csak gond míg nőt találsz.

Megfelelő mennyiségű alkohol bevitele után (ha ráveszed magad, hogy igyál egy kicsit) te leszel a táncparkett ördöge. Ki kell majd bontani a diszkoból.

Amúgy rengeteg lány szeret buli helyett moziba menni, sétálni, túrázni stb.

Próbálj valami olyan helyet találni, ahol otthon érzed magad. Ahol hazai terepen vagy.

2017. nov. 12. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Egyszerű: ne menj akkor buliba, ennyi.

De szerintem a gond itt nem azzal van, hogy introvertált vagy, hanem azzal, hogy eleve nem tudsz csajozni. Hiszen ha tudnál, akkor felszednél egy nőt valahol máshol.

Menj, ismerkedj lányokkal, szerezz tapasztalatot. Előbb-utóbb az egyikkel összejön, ha normális vagy.

2017. nov. 12. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

A nagyon extrém eseteket kivéve az introvertáltság nem nagy akadály, sőt saját tapasztalataim alapján sok lánynak kifejezetten tetszik ez a kicsit titokzatos, csendes attitűd.

Tuti recept nincs, maradj nyitott az ismerkedésre bármikor. Introvertáltként nekem több sikerélményem volt olyankor, ha nem nagy társaság vett körül, tehát lehetett külön, szinte kettesben beszélgetni az adott lánnyal.

2017. nov. 12. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem kell szeretni bulizni, de attól még néha elmehetsz. A legkönnyebb bezárkózni az elefántcsonttoronyba és azt mondani, de kérem én ilyen vagyok. Így egy párkapcsolatban sem lehet később működni, ne haragudj, bocsika de én ilyen vagyok ha tetszik ha nem. Kell tudni alkalmazkodni, rugalmasnak lenni. Egy szórakozóhelyen ácsorogni is lehet, nem kell tudni táncolni. Pár korty piától sem lesz semmi bajod, oldja a gátlásokat. Rád fér. Nem kell extrovertáltnak lenni, sem átcsapni a ló másik oldalára, csak egy kicsit kimozdulni a komfort zónádból. Azt szerintem te is érzed, hogy ez így nem működőképes. A barátnő nem fog hozzád becsöngetni. Dobd be magad a mély vízbe, semmi bajod nem lesz egy kis szociális élettől. Nem kell középre állnod, sokat beszélned sem kell, csak jelen lenned. Lehet, hogy eleinte szorongva fog menni, de büszke leszel magadra, hogy ment. Később egyre jobb lesz, aztán eljön az idő, amikor esetleg egy lányhoz is oda mersz majd menni. Ez rajtad áll. Dönthetsz úgy is, hogy otthon savanyodsz vagy tágítod kicsit a látótered.
2017. nov. 12. 23:08
 7/10 A kérdező kommentje:
De hiába mennék bulizni,nekem az nem szórakozás,csak kínszemvedés.Nem vagyok képes jól érezni magam.Olyan barátom sincs,akivel el lehetne menni.Az alkoholt alig bírom meginni,nagyon szar íze van és a pénzt is sajnálom rá.
2017. nov. 13. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ó bakker, valamit csak szeretsz! Muszáj, értsd MUSZÁJ elhagynod a szobádat, mert nem viccből mondták, h nem fog becsöngetni a szerelem. Amióta öt éve egy koncerten megismertem a barátomat azóta csak háromszor voltam, egyszer legjobb barátnővel, egyszer a barátommal, egyszer tesóimmal. Nem váltam partiarccá, de ha arra bizonyos majálisra nem megyek el, akkor nem ismerem meg a páromat. Ő sem jár sehova, nekem kell rábeszélnem a sörözésre. Szüleim is egy augusztus huszadikai rendezvényen ismerték megy egymást, pedig ők is ugyanolyan otthon ülősek, mint én. Az összes introvertált (baromi elcsépelt szó) ismerősöm egy rendezvényen ismerte meg a párját, vagy még a suliban jöttek össze.

Még a konzervatív vallásos emberek is tudják, hogy cserkész tábort, ifjúsági hittantábort, ifjúsági imaestet kell szervezniük, különben vége a gyülekezetnek.

Amúgy őszintén, szerinted hány tartós kapcsolat született szórakozóhelyeken? Miért vagy ennyire ráállva erre? Se a szüleim, se a saját ismerőseim közül nem ismerek olyat, aki szórakozóhelyen ismerte meg a párját. Na, ebből sejtheted, hogy a bulizás mennyire nem létszükséglet.

2017. nov. 13. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Edzőterembe szoktam járni meg el szoktam menni futni.Azon kívül nem megyek sehova.A teremben van pár arc,akivel szoktam beszélgetni,de lányok oda sajnos nem járnak.Régebben jártam küzdősportra,azt nagyon szerettem,csak most erre nincs lehetőség.Egyébként megvan bennem az,hogy beszélgessek másokkal,csak a nagy társaságot és a bukizást nem azeretem.Van,hogy azért nem merek valakivel jobban összebarátkozni,mert félek,hogy akkor menni kell vele majd bulizni,inni stb
2017. nov. 13. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanez voltam pár hónapja, és vagyok is, annyi különbséggel hogy havonta egyszer eljárok szórakozóhelyre, de ott nem igazán a hosszútávú kapcsolatokat fogod megtalálni, viszont arra tökéletes hogy legálabb kicsit oldódj, ismerkedj, jól érezd magad. Jól mondják, a szobádban ülve nem fogsz kapcsolatokat létrehozni. Ha viszolyogsz a szórakozóhelyektől kezdésnek válassz egy nyugissabb beülős helyet a haverjaiddal. Az edzőterem se rossz, de ha nem kezdeményezel és nem mutatsz nyitottságot az emberek felé úgy nehéz. Sok sikert!
2017. nov. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!