Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy introvertált fiú, aki nem jár bulizni meg társaságba, hogy tudna barátnőt szerezni?
Rólam van szó.Nehezen nyílok meg másoknak és nem szeretek bulizni,nincs is rá igényem.De hogy tudnák így barátnőt szerezni?Ha össze is jönnék egyel,nem lenne szakítóok,hogy velem nem lehet bulizni menni?
A kulturált szórakozást szeretem pl.sporteseményekre járni,moziba menni stb.De buliba nem járok,utálok táncolni és nem szeretem az alkoholt sem.
Nyugi...addig van csak gond míg nőt találsz.
Megfelelő mennyiségű alkohol bevitele után (ha ráveszed magad, hogy igyál egy kicsit) te leszel a táncparkett ördöge. Ki kell majd bontani a diszkoból.
Amúgy rengeteg lány szeret buli helyett moziba menni, sétálni, túrázni stb.
Próbálj valami olyan helyet találni, ahol otthon érzed magad. Ahol hazai terepen vagy.
Egyszerű: ne menj akkor buliba, ennyi.
De szerintem a gond itt nem azzal van, hogy introvertált vagy, hanem azzal, hogy eleve nem tudsz csajozni. Hiszen ha tudnál, akkor felszednél egy nőt valahol máshol.
Menj, ismerkedj lányokkal, szerezz tapasztalatot. Előbb-utóbb az egyikkel összejön, ha normális vagy.
A nagyon extrém eseteket kivéve az introvertáltság nem nagy akadály, sőt saját tapasztalataim alapján sok lánynak kifejezetten tetszik ez a kicsit titokzatos, csendes attitűd.
Tuti recept nincs, maradj nyitott az ismerkedésre bármikor. Introvertáltként nekem több sikerélményem volt olyankor, ha nem nagy társaság vett körül, tehát lehetett külön, szinte kettesben beszélgetni az adott lánnyal.
Ó bakker, valamit csak szeretsz! Muszáj, értsd MUSZÁJ elhagynod a szobádat, mert nem viccből mondták, h nem fog becsöngetni a szerelem. Amióta öt éve egy koncerten megismertem a barátomat azóta csak háromszor voltam, egyszer legjobb barátnővel, egyszer a barátommal, egyszer tesóimmal. Nem váltam partiarccá, de ha arra bizonyos majálisra nem megyek el, akkor nem ismerem meg a páromat. Ő sem jár sehova, nekem kell rábeszélnem a sörözésre. Szüleim is egy augusztus huszadikai rendezvényen ismerték megy egymást, pedig ők is ugyanolyan otthon ülősek, mint én. Az összes introvertált (baromi elcsépelt szó) ismerősöm egy rendezvényen ismerte meg a párját, vagy még a suliban jöttek össze.
Még a konzervatív vallásos emberek is tudják, hogy cserkész tábort, ifjúsági hittantábort, ifjúsági imaestet kell szervezniük, különben vége a gyülekezetnek.
Amúgy őszintén, szerinted hány tartós kapcsolat született szórakozóhelyeken? Miért vagy ennyire ráállva erre? Se a szüleim, se a saját ismerőseim közül nem ismerek olyat, aki szórakozóhelyen ismerte meg a párját. Na, ebből sejtheted, hogy a bulizás mennyire nem létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!