Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerintetek gyerekes, ha egy felnőtt férfi szereti a rajzfilmeket?
Kezdem az elején.
27 éves,hetero férfi vagyok,jelenleg egyedül élek és 4 éve nincs párkapcsolatom.
Egy nő ismerősömmel beszéltem,hogy szabadidőmben (munka előtt/után) szeretek rajzfilmeket/animéket nézni,erre azt válaszolta,hogy nagyon gyerekes vagyok.
Sőt,valószínűnek tartja,hogy pont ezért nem találok magam mellé egy nőt,mert rajzfilmeket nézek,ami egyszerűen nem illik egy felnőtt férfihez.
Nagyon a szívembe tiport ezzel,bár úgy gondolom,hogy hülyeség,amit mond,de mégis most teljesen lecsapta az önbizalmam.
Egyáltalán nem is értem,miért lennék ettől gyerekes? Elsősorban fiataloknak szóló rajzfilmekről/animékről van szó,tehát nem h**tai,meg ilyenek,még mielőtt valaki rosszra gondol.
Oké,talán nem éppen szokványos,de szeretem a rajzolt képi világot,meg úgy egyáltalán a fantasykat is.
Viszont,azt is hozzáteszem,hogy most nem is igazán szeretnék párkapcsolatban lenni,mivel a legutóbbi szakításom nagyon csúnya volt,és hónapokig emésztettem magam.
Szóval nem tudom most mit kéne szólnom az egészhez.
Szerintetek is nagyon gyerekes vagyok?
Egyébként is nem minden rajzfilm "gyerekeknek való"
Rajzfil ma Family Guy, American Dad, Happy Tree Friends, Archer meg egy rakás anime amiben dől a vér pl Hellsing vagy Elfen Lied, vagy akkor ezek is gyereknek valók? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!