Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mi lett az egykori "osztály szépével"?
Főleg 25-30 év feletti férfiakhoz szól a kérdésem. Biztos mindenkinél volt középiskolában egy olyan lány, akibe minden srác bele volt zúgva. Az osztály legszebbje, minden fiú őt akarta. (Néhány szerencsésnél több ilyen lány is lehetett.)
Az osztály elballagott, leérettségizett, útjaitok elváltak. Teltek-múltak az évek, mindenki érett felnőtt lett. Az egykori szépség(ek)kel mi a helyzet mostanság? Még mindig olyan vonzó, mint volt? Vagy már meglátszik rajta a kor, esetleg meghízott, elzüllött, elhagyta magát? Egyáltalán milyen élete van most? Van párja, családja, vagy büszke szingliként éli a "szexésnewyorkos" életét, esetleg csak simán egyedülálló, aki szeretne már megállapodni, de nincs neki megfelelő férfi a láthatáron? Az egykori osztály szépével nálatok mi lett mostanra?
Osztályszépe fiúk.
Ált isk: egyedül él, irtózik a kapcsolatoktól.
Közép isk: 2 gyerek, elvált, eltorzult a túlzásba vitt sporttól.
Egyetem: elvált, halálra itta magát.
Középiskolában 3 ilyen "jó nő" volt, bár egyiket se lehetett szépnek nevezni.
Az első kibukott egy erősebb iskolából, 18 évesen 10.-es volt. Általánosban kettővel fölöttem járt, 12 évesen már melírozva volt a haja és sokszor kancigányok várták a suli előtt. Nagy melle volt és közönséges, cigánylányos megjelenése. Meg is lepődtem, amikor kiderült, hogy az apja valami egyetemi professzor és durván pénzesek. Bepalizta az egyik szintén pénzes, "menő" osztálytársunkat és érettségi után már szülte is a gyerekeket.
A második normális volt, szintén nagymellű és gazdag, de igényesebb. Ő külföldön van és állandóan luxusos-bulizós-nyaralós képeket oszt meg.
A harmadikkal nem tudom, mi lett. Sportolónak indult, de szerintem nem lett belőle semmi. Talán prostituált, mert régebben is előszeretettel dicsekedett vele, hogy valami idősebb pasival szexel néha és cserébe kap dolgokat meg elviszi ide-oda.
Gimnáziumba jártam, de kb. olyan színvonalú volt az osztályom, mint a legalja szakképzőkben.
Vicces kérdes :) jó sztorik
Ált sulis szerelmem: hamar elkelt, külföldön valami műkörmös boltot csinál az Audis pasival. Gyerek van.
Ált sulis másik: elcsúnyúlt 18 évesen és ilyen metálos bőrszerkós valamivé vált. Pufi fejjel.
Gimi: jelentéktelen csaj lett valami kamu szakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!