Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, titeket ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, titeket ki lehet érzelmileg billenteni már azzal is, ha egy szimpatikus idegen rendszeresen néz titeket?

Figyelt kérdés

Nem tudjátok, ki az, de rendszeresen látjátok pl. a buszon, vonaton suliba, melóba menet. De külsőre bejön nektek. Mindig átható tekintettel néz, mikor találkoztok, vetkőztet a szemeivel. Emiatt szinte már bizseregve várjátok a következő reggelt, mert tudjátok, hogy ő ismét ott lesz és jó indítást ad a napnak ezzel a kis "játékkal". Ilyenkor nem gondoltok arra, hogy:

"Vajon ki lehet ez a rejtélyes idegen?"

"Hmmm, igazán megszólíthatna már..."

"Miért néz ennyire mindig, vajon tetszem neki? Miért nem jön ide hozzám, ha akar valamit?"

Ki tud titeket érzelmileg billenteni egy ilyen helyzet? Voltatok már ilyen helyzetben? A nők tényleg hajlamosak ábrándokat szőni az ilyen szituációk köré?

2017. nov. 12. 08:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Más úton mennék munkába.
2017. nov. 12. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Én vagy nem veszem észre, vagy inkább beindul bennem a para. Akkor várom maximum a következő véletlen összefutást, ha rám mosolyog, vagy köszön, akkor érdekesnek tűnik, és kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Viszont ez az érdeklődés is ellankad, ha másodszorra-harmadszorra nem lép. Engem nem lehet ilyesmivel megfogni, nem vagyok az a játszmakompatibilis ember, aki napokat kattog sejtelmes jeleken, mivel a volt párom megedzett a baromságaival már. És tudom, mire nem érdemes energiát fordítani.

De ha valaki feltűnően néz...

Volt dolgom olyan emberrel, aki sziszegve rontott nekem, mikor felvettem vele a szemkontaktust. Addig nézett, amíg el nem érte, hogy én is nézzem, aztán remegni kezdett, és jött nekem. Azóta mindig ez az eset jut eszembe, hiába tudom, hogy az illetőnek problémái voltak, és nem is volt korombeli. Előbb jut eszembe erről valami pszichopátiás vagy PTSD-s tünet, mint az, hogy tetszem az illetőnek.

2017. nov. 12. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Inkabb csak idegesitene, mit bamul.

2017. nov. 12. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki. De nem arra gondolok, amiket te felsoroltal. Inkabb arra, hogy mi van ha utanam jon es nyakonszur valamivel? Mi van ha megtep? Mi lesz? Kinek szolok majd? Akik szeretnek, keresni fognak? Hiaba szimpatikus valaki, ha nem emberkent kozeledik felem, hanem ugy mereget mint 20 deka sonkat, akkor elindulnak azok a veszjelzok a fejemben, hogy akar meg is eroszakolhat es meg is olhet...
2017. nov. 12. 13:29
 15/16 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem :D

Annyit képzeltek magatokról, besz-rok :D

Az egyetlen rejtélyes idegen, ami kibillent érzelmileg az olyan ember, akiről azt gyanítom, hogy zaklat és követ :D

Soha az életben nem láttam még olyan pasit, aki miatt majd' bepisiltem volna, bárcsak megszólítana :D

2017. nov. 12. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Közelebb leszel a célodhoz, kérdező, ha összeszeded a tökeidet, és megszólítod a csajt.
2017. nov. 13. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!