Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a 30 éves barátnőtöknek ez lenne az elve?
30 évesek vagyunk mind ketten. Fél éve vagyunk együtt, elég keveset tudunk találkozni munka miatt de megoldjuk mindig. Leültünk beszélgetni hogy össze kéne költözni, de ő elkezdett hisztizni hogy őt miért nem jegyeztem el fél év után, mikor a barátnőit már pár hónap után eljegyzik, mi meg már fél éve vagyunk együtt. És különben is, ő hithű vallásos nő, és csakis akkor hajlandó össze költözni velem ha gyűrű van az ujján, addig ne is álmodjak arról hogy össze költözünk amíg nem jegyzem el.
Csak szerintem nem normális ez a hozzá állás? Fél év nagyon kevés idő főleg úgy hogy heti 1-2x tudunk találkozni a sok utazás és munka miatt. Meg lakva lehet egymást jól megismerni, ami azért eléggé kell mielőtt egyáltalán komolyabbra fordítanánk a dolgot.
Ti nektek mi a véleményetek? Mennyire normális ez a hozzá állás?
"ő hithű vallásos nő"
Akkor szűz lesz az esküvőig?
Szerintem ultragáz ez a kifakadás. 27 vagyok, másfél éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt élünk, most vettünk közös lakást is. Persze szeretném és nagyon várom azt a gyűrűt, de soha eszembe nem jutna hisztizni érte. Főleg nem néhány hónap után.
Részedről a minimum lenne, hogy megvárjam a bocsánatkérését, mert ez több mint sokk. Ha nem érkezik meg, akkor pedig elgondolkoznék a továbbiakon. A hithű vallásosok eljegyzés után sem szexelnek és költöznek össze, csak is házasságot követően. Nem is értem...
Végülis eljegyezheted, nem jár jogi kötelezettséggel, aztán majd meglátod, hogy elvenni el akarod-e :D
31/f
A véleményem, hogy vigyázz! A hozzáállás abszolút nem normális.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!