Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnátok, ha a 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a 30 éves barátnőtöknek ez lenne az elve?

Figyelt kérdés

30 évesek vagyunk mind ketten. Fél éve vagyunk együtt, elég keveset tudunk találkozni munka miatt de megoldjuk mindig. Leültünk beszélgetni hogy össze kéne költözni, de ő elkezdett hisztizni hogy őt miért nem jegyeztem el fél év után, mikor a barátnőit már pár hónap után eljegyzik, mi meg már fél éve vagyunk együtt. És különben is, ő hithű vallásos nő, és csakis akkor hajlandó össze költözni velem ha gyűrű van az ujján, addig ne is álmodjak arról hogy össze költözünk amíg nem jegyzem el.

Csak szerintem nem normális ez a hozzá állás? Fél év nagyon kevés idő főleg úgy hogy heti 1-2x tudunk találkozni a sok utazás és munka miatt. Meg lakva lehet egymást jól megismerni, ami azért eléggé kell mielőtt egyáltalán komolyabbra fordítanánk a dolgot.

Ti nektek mi a véleményetek? Mennyire normális ez a hozzá állás?

2017. nov. 11. 20:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Instant szakítás. (Sok, önmagában is elég okból.)
2017. nov. 11. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
A hisztizés nem hinném hogy normális, meg ez a szöveg hogy bezzeg a barátnőit már pár eljegyzik.. neked is igazat adok abban hogy lakva lehet jól megismerni egymást, és jól teszed hogy nem ugrasz fejest egy házasságba..
2017. nov. 11. 21:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"ő hithű vallásos nő"

Akkor szűz lesz az esküvőig?

2017. nov. 11. 21:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ultragáz ez a kifakadás. 27 vagyok, másfél éve vagyunk együtt a párommal, egy éve együtt élünk, most vettünk közös lakást is. Persze szeretném és nagyon várom azt a gyűrűt, de soha eszembe nem jutna hisztizni érte. Főleg nem néhány hónap után.

Részedről a minimum lenne, hogy megvárjam a bocsánatkérését, mert ez több mint sokk. Ha nem érkezik meg, akkor pedig elgondolkoznék a továbbiakon. A hithű vallásosok eljegyzés után sem szexelnek és költöznek össze, csak is házasságot követően. Nem is értem...

2017. nov. 11. 22:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez nagyon jo. :D Birom, amikor a vallasos holgyeknek csak a jo resze kell a regi szokasoknak. Vagy talan majd uramnak fog szolitani? Felveszi a teljes neved? Haztartasbeli, szubmissziv no lesz, akinek a ferje a feje, mint Krisztus az egyhaznak? Szuzesseget orzi meg? Vedekezes nelkuli szex hazassag utan alap, es minden gyermeket elfogad, akit az Ur kuld? Ha barmelyikre nem a valasza, akkor nem koveti hiven a vallasat es semmi joga hozza, h kihisztizze az eljegyzest. Keressen vkit a gyulekezetebol, vagy akkor fogadja el a felemas igaval jaro nehezsegeket.
2017. nov. 11. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Sztem az eljegyzés igy még korai elsőnek ismerjétek meg egymàst és még ràéred eljegyezni sztem.Az sem lenne jobb ha most eljegyzed utsna meg o adja vissza mert nem egyeztek .Ezt megkellene értenie plussz a baràtnői lehet hogy telebeszélik a fejét befolyàsolható hiàba 30éves.
2017. nov. 12. 01:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, amíg nem kèső....
2017. nov. 12. 02:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Végülis eljegyezheted, nem jár jogi kötelezettséggel, aztán majd meglátod, hogy elvenni el akarod-e :D

31/f

2017. nov. 12. 05:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kihajítanám, mert bolond.
2017. nov. 12. 07:13
 20/20 Lifeishard ***** válasza:

A véleményem, hogy vigyázz! A hozzáállás abszolút nem normális.

32/F

2017. nov. 13. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!