Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtöknek ilyen rúzsa lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen színű rúzst vettem, és mikor meglátta rajtam a párom, azt mondta undorító, és addig nem volt hajlandó megcsókolni, amíg le nem mostam. Aztán mikor legközelebb találkoztunk, küldött egy sms-t, hogy csak annyit kér, hogy ne ez a rúzs legyen rajtam...

Tényleg ennyire szőrnyű ez a rúzs? Nem túlozta el egy kicsit? Más fiú mit szólna az ilyen rúzshoz?

L/19

2016. ápr. 12. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejön. Nem vagyunk egyformák.
2016. ápr. 12. 19:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy mi mit gondolunk mivel neki nem tetszik és ő a csávód nem pedig mi.

Nekem se nagyon tetszik de ettől neked most nem lett sem sokkal jobb sem sokkal rosszabb :D

2016. ápr. 12. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem, de te is tudod, hogy a rúzs a nővel és a szájával együtt ér valamit.

Egy vigyori, szőke, vidám csajnak ez jól állhat, de ha sötét a hajad, akkor pl. nagyon nem jó.

2016. ápr. 12. 19:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.
2016. ápr. 12. 20:05
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
Neeeeeeeeeeee!!!! A száj rúzstalanul jó. Az arc meg smink nélkül. Körömfestés meg hasonló még oké és lehet csini, de ha lehet, semmi rúzs meg ilyenek.
2016. ápr. 12. 20:20
 6/15 ~OnLány~ ***** válasza:
Szerintem elég kellemetlen lehet a fiúknak rúzsos szájt csókolni,talán ezért sem tetszett neki.
2016. ápr. 12. 20:28
 7/15 Sunshinedoll ***** válasza:
21%

Szerintem meg túldramatizálja a dolgot (bár nem meglepő, a pasiknak ez szokása), és abszolút bunkó módon viselkedett. Egy dolog, hogy nem akarja a rúzst körbenyalni, de nem ő viseli, hanem te, és te nyilván azért vetted meg, mert tetszett neked, szerintem alapvető dolog, hogy az ember a párját támogassa, de legalább ne vegye el a kedvét mindentől, amit szeret. Nem kell megdicsérni, ha nem tetszik, de akkor maradjon csöndben, ne ilyen hülyeségeket mondjon, hogy undorító (???) meg hogy ne viseld. Igazi tripák paraszt, és még hisztis is.

Én alapból nem is mondok véleményt a párom dolgairól, amíg meg nem kérdez, mert mi közöm hozzá? Ha meg megkérdez, max megmondom neki, hogy nekem személy szerint nem tetszik, de viselje egészséggel. Nem értem, minek kell bunkó állat módjára viselkedni. Én azért is felkenném, egyébként.

2016. ápr. 12. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Én pl kifejezetten utálom ha egy nő sminkeli magát
2016. ápr. 12. 22:28
 9/15 anonim ***** válasza:
26%

Sunshinedoll

Mutatnál nekem bármilyen olyan hozzászólásodat, ahol nem tettél semmilyen elmés megjegyzést, amiből nem sütött a férfiak iránti megvetésed?

Esküszöm, hogy próbáltam ilyet találni, de nem ment...

2016. ápr. 12. 22:31
 10/15 Sunshinedoll ***** válasza:
64%

Akkor keress magadnak, én biztos nem fogok erre időt pazarolni, ez neked fontos (úgy tűnik), nem nekem :D

Az meg mióta férfi iránti megvetés, ha szerintem senki ne szóljon bele abba, hogy egy nő milyen rúzst visel? Ez már szerinted elnyomásnak minősül, vagy mi a bajod?

2016. ápr. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!