Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtöknek ilyen rúzsa lenne?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen színű rúzst vettem, és mikor meglátta rajtam a párom, azt mondta undorító, és addig nem volt hajlandó megcsókolni, amíg le nem mostam. Aztán mikor legközelebb találkoztunk, küldött egy sms-t, hogy csak annyit kér, hogy ne ez a rúzs legyen rajtam...

Tényleg ennyire szőrnyű ez a rúzs? Nem túlozta el egy kicsit? Más fiú mit szólna az ilyen rúzshoz?

L/19

2016. ápr. 12. 19:35
1 2
 11/15 Sunshinedoll ***** válasza:
illetve #9, de biztos megtalálod magadnak is :)
2016. ápr. 12. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
OMG *.* Írd meg kérlek, hol vetted és milyen árnyalat! Aztán leírom, az én pasim mit szólt hozzá. :D
2016. ápr. 13. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

"Egy vigyori, szőke, vidám csajnak ez jól állhat, de ha sötét a hajad, akkor pl. nagyon nem jó."

Te miket beszélsz?? Szinte ugyan ilyen rúzsom van, és hidd el, fekete hajjal és szolizott bőrrel is ugyan olyan jól állt, mint most, "kifehéredve", és világosbarna hajjal. Szóval nem csak a szőkéknek áll jól, nem is tudom honnan vetted ezt, ha csak nem Lakatos Márk vagy, inkább fogd be a szád...

2016. ápr. 13. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogy csúnya, dehogy gusztustalan meg undorító! Szerintem szép, jól áll világos és sötét hajhoz is!
2018. febr. 1. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Hú. :D Hát, ez tényleg nem a legszebb. Mondom úgy, hogy mindig rúzsozom magam... de igen, eltúlozta. Az én barátom biztos nem így közölné, de ismerem annyira, hogy egy ilyen nem tetszene neki túlzottan, tehát nem lepne meg. Ő meg a piercingektől fut ki a világból, jobban, mint kellene szerintem, de hát ez van, előfordul, hogy valami annyira taszít, hogy ezt váltja ki az emberből.
2018. febr. 27. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!