Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok aki 25 éves korukig sok szexpartnerrel rendelkeznek túlvan 1 2 megcsaláson, később se fogják sokáig bírni 1férfival?
Azok akik csak a szex hajszolása és a trófeagyüjtés miatt voltak sok pasival és nem azért mert normélis kapcsolatot kerestek és sokszor mellényultak, na azok a nők nagy 5-ban fogják megcsalni a párjukat akkor is ha komoly kapcsolatban vannak.
A szerelem elmúlik, a szex egy idő után unalmas lesz mert a változatossághoz vannak szokva. Biztosan be fognak újítani.
Ugyanerre férfiak esetében is kíváncsi lennék. Csak hogy érdeklődjek, hol kell keresnem azokat, akik el tudják kicsit tenni a farkukat és észreveszik, hogy velem amúgy nem csak szexelni lehet, és hogy egy párkapcsolat, vagy a házasság is van olyan mókás, mint random krvákat kúrogatni minden másnap. De ne kanyarodjunk el ennyire.
Nem csaltak még meg (tudtommal) és én sem, de foglalkozom a témával. Nem azonos indokkal teszik az emberek, a kötődési problémáktól a bosszún át a kíváncsiságig (ami gyenge önkontrollal társul) minden lehet ok... Sőt, még a figyelemvágy is, hogy "igen, én megtehetem, jobb lenne, ha észnél lennél és vigyáznál rám". Bár erre inkább csak megy a féltékennyé tevős taktikázás. Sok nő (és férfi) nagyon nem tudja helyén kezelni az érzelmeit, és azt, ha a pár másik tagján felfedezi, hogy ő is egy önálló ember (tulajdon és rabszolga helyett), és nem fog bizony "csak úgy" megtenni érted akármit. Ugyanez van a sok szexpartnerrel is. Van, akinél nincs előremutató jövőkép, és ezért halmozza (ez talán a legsúlyosabb), lehet szintén még gyerekkori sár a szülői kötődés mintájára, ami akkor sérült (és most sem ép), de lehet ugyanúgy kísérletezés, kíváncsiság, egyszerűen alacsony önirányítottság (és magas "vágy" az ilyen jellegű izgalom keresésére, ez kicsit közelít a nimfománia felé, ahol nem a sok partner, hanem a sok szex a lényeg, bármi áron), de szoktak az emberek tönkrement kapcsolat után is sodródni a partnerek között évekig-hónapokig, és tudja a fene, még miért.
A legtöbb esetben nincs probléma, csak random életszakaszra jellemző dolog, van, amin csak "akarás" kérdése segíteni (értem ezalatt, hogy ha olyan a partner, képes mellette kitartani), van, amin inkább idő kérdése (amíg ez lecseng), de van olyan is, ahol komolyabb segítség kell. Szakember elsősorban, mivel annyira mély és annyira régóta gyökerező a probléma, hogy nem egyszerű kizökkenés. Ha nincs normális alap (tehát nem volt soha komoly, hosszú kapcsolata), akkor általában valami sokkal nagyobb baj van, amit kezelni kell.
Ezt ennyiből nem lehet megmondani.
Engem, egyáltalán nem érdekel, ki, kivel, hánnyal, hányszor.
Viszont, aki lazán, ép aki jött, na annál nem hiszem el, hogy lennének bármikor is mély érzések. Volt már aki esküdözött, sírt, hogy nagyon szeret. Én is szerettem, oké volt minden, de elküldtem a fenébe, mert előélete szerint, nem volt hihető, hogy bármikor is lehet, igazi, mély érzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!