Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a lányok aki 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok aki 25 éves korukig sok szexpartnerrel rendelkeznek túlvan 1 2 megcsaláson, később se fogják sokáig bírni 1férfival?

Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 21:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szellemifejlődés....hiszek benne.

Hallottad már azt a kifejezést, hogy “kurv/\ból lesz a legjobb feleség”? :)

2017. nov. 10. 21:52
 2/14 anonim ***** válasza:
*_
2017. nov. 10. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
7%

A nőknek jellemzően eddig van idejük kiélniük magukat, talán pár évvel tovább. Egy nőnek 30 éves korára már erősen ajánlatos megtalálni az igazit, különben már veszélyes szülni, elveszti a korával a vonzerejét és végül macskás/kutyás bolond néni lesz.

Egy férfinál más a helyzet, alaphangon egy ilyen 8-10 év különbség eleve van a férfiak és nők között. Tehát egy 35 éves férfi egy 25-27 éves nővel "ér fel" korban. Amerikában meg Nyugaton még nagyobb a különbség, ott inkább 40 éves férfi illik 25-27 éves nőhöz, és ez az általános családmodell is, de mi még közel sem vagyunk Nyugat. Nekünk még a szovjet családmodell maradványai vannak.

2017. nov. 10. 21:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Es konkret peldat is tudsz erre egyes, vagy csak masok utan ismetelgeted a mondast? Mert en pl nem hiszek ebben, az ilyen csajok kukaba valoak, nem felesegnek.
2017. nov. 10. 22:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért ne bírnák sokáig egy férfival? Egyel maradnak, csak alkalmanként fekszenek le másik pasival.
2017. nov. 10. 22:09
 6/14 anonim ***** válasza:

"Egy férfinál más a helyzet, alaphangon egy ilyen 8-10 év különbség eleve van a férfiak és nők között"

Így igaz, annyival tovább élnek a nők.

2017. nov. 10. 22:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Tovább élnek a nők ez tény, de hogy sokkal kevesebb ideig vannak a fénykorukban, arra a nyakamat merném tenni. Ki se mertem írni, mert tudtam, hogy lepontoznak, de egy amerikai felmérés szerint 15-16 év korkülönbség van a vonzalmi szakaszban, hogy melyik nem, mikor a legvonzóbb. Annyira elterjedt ez a kutatás, hogy több ezer oldalon megtalálod ezt az ábrát, de lásd míly jófej vagyok, belinkelek neked egyet, de csak neked ;)

[link]

2017. nov. 10. 22:25
 8/14 anonim ***** válasza:

7: Huhh akkor kicsit megnyugodtam :)

39-et töltötem 1 hónapja, de azért már jó lenne lassan megtalálni a nagy Ő-t. (<---megvan! csak egy shift kellett hozzá x) just kidding...)

2017. nov. 10. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Kiegészítés: Én úgy vélem, hogy talán egy tízes (max. 11-12) belefér mínuszba, ahogy elnézem az online társkeresőkben a hölgyeket, még beleesek elég gyakran az adatlapjaik alapján.

(előző bnőm -11 volt, nem a kor miatt lett vége).

Bocs az offért.

2017. nov. 10. 23:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Tudom, nem teljesen erről szólt a kérdés, de nekem pl elég sok pasi van a múltamban. Ebből mondjuk csak 2 volt csak szexpartner, és soha nem csaltam meg senkit.

Jelenlegi párommal 2 éve vagyok együtt, és soha nem voltam boldogabb. Eszem ágában nem lenne megcsalni. Szerettem pasizni, fiatalabb koromban (27 vagyok), de soha nem az volt a cél, hogy minél többel legyek, csak fiatal voltam, folyton olyanokkal jöttem össze, ész nélkül, akikkel nem volt jövőnk (nem rossz emberek, csak nem illettünk össze hosszútávon).

Szóval az én esetemben hiába a sok ex, meg múltbeli szexkapcsolatok, örülök, hogy úgy néz ki, végre megtaláltam az igazit.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: de, kitarthatnak egy pár mellett, ellenben ez nem törvényszerű. Lesz, akinek egy sose lesz elég. Nincs általános szabály, vagy képlet. Meg kell ismerni az adott személyt, és kiderül.

2017. nov. 11. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!