Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok aki 25 éves korukig sok szexpartnerrel rendelkeznek túlvan 1 2 megcsaláson, később se fogják sokáig bírni 1férfival?
Szellemifejlődés....hiszek benne.
Hallottad már azt a kifejezést, hogy “kurv/\ból lesz a legjobb feleség”? :)
A nőknek jellemzően eddig van idejük kiélniük magukat, talán pár évvel tovább. Egy nőnek 30 éves korára már erősen ajánlatos megtalálni az igazit, különben már veszélyes szülni, elveszti a korával a vonzerejét és végül macskás/kutyás bolond néni lesz.
Egy férfinál más a helyzet, alaphangon egy ilyen 8-10 év különbség eleve van a férfiak és nők között. Tehát egy 35 éves férfi egy 25-27 éves nővel "ér fel" korban. Amerikában meg Nyugaton még nagyobb a különbség, ott inkább 40 éves férfi illik 25-27 éves nőhöz, és ez az általános családmodell is, de mi még közel sem vagyunk Nyugat. Nekünk még a szovjet családmodell maradványai vannak.
"Egy férfinál más a helyzet, alaphangon egy ilyen 8-10 év különbség eleve van a férfiak és nők között"
Így igaz, annyival tovább élnek a nők.
Tovább élnek a nők ez tény, de hogy sokkal kevesebb ideig vannak a fénykorukban, arra a nyakamat merném tenni. Ki se mertem írni, mert tudtam, hogy lepontoznak, de egy amerikai felmérés szerint 15-16 év korkülönbség van a vonzalmi szakaszban, hogy melyik nem, mikor a legvonzóbb. Annyira elterjedt ez a kutatás, hogy több ezer oldalon megtalálod ezt az ábrát, de lásd míly jófej vagyok, belinkelek neked egyet, de csak neked ;)
7: Huhh akkor kicsit megnyugodtam :)
39-et töltötem 1 hónapja, de azért már jó lenne lassan megtalálni a nagy Ő-t. (<---megvan! csak egy shift kellett hozzá x) just kidding...)
Kiegészítés: Én úgy vélem, hogy talán egy tízes (max. 11-12) belefér mínuszba, ahogy elnézem az online társkeresőkben a hölgyeket, még beleesek elég gyakran az adatlapjaik alapján.
(előző bnőm -11 volt, nem a kor miatt lett vége).
Bocs az offért.
Tudom, nem teljesen erről szólt a kérdés, de nekem pl elég sok pasi van a múltamban. Ebből mondjuk csak 2 volt csak szexpartner, és soha nem csaltam meg senkit.
Jelenlegi párommal 2 éve vagyok együtt, és soha nem voltam boldogabb. Eszem ágában nem lenne megcsalni. Szerettem pasizni, fiatalabb koromban (27 vagyok), de soha nem az volt a cél, hogy minél többel legyek, csak fiatal voltam, folyton olyanokkal jöttem össze, ész nélkül, akikkel nem volt jövőnk (nem rossz emberek, csak nem illettünk össze hosszútávon).
Szóval az én esetemben hiába a sok ex, meg múltbeli szexkapcsolatok, örülök, hogy úgy néz ki, végre megtaláltam az igazit.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: de, kitarthatnak egy pár mellett, ellenben ez nem törvényszerű. Lesz, akinek egy sose lesz elég. Nincs általános szabály, vagy képlet. Meg kell ismerni az adott személyt, és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!