Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszem el ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszem el ha azt mondják, hogy helyes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már többen is mondták, hogy helyes fiú vagyok és semmi baj nincsen velem. Azt is mondták már többen, hogy ha egy kicsivel is nagyobb lenne a bátorságom akkor biztosan sikerem lenne a lányoknál de én ezt nem tudom elhinni. Beszélgetek egy lánnyal az interneten keresztül és Ő is azt mondta, hogy helyes vagyok de valószínű, hogy csak kedvességből mondta. Amikor bele nézek a tükörbe egyáltalán nem tartom magamat vonzónak de persze tisztában vagyok vele, hogy egy lány máshogy lát engem mint én saját magamat.

2017. nov. 9. 06:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hiába mondják ,ezek csak szavak,ha kutya nem akar veled ismerkedni vagy párkapcsolatba lépni,kihátrálnak barátzónába tesznek, akkor semmit se érsz a vígasztaló és hazug "helyes" dumával.
2017. dec. 25. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!