Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak azt mondják, manapsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak azt mondják, manapság a nőknek könnyebb az élete, a nők pedig azt, hogy a férfiaké könnyebb. Mi az igazság?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre, hogy ez egy véget érni nem akaró háború a két nem között - a férfiak meg vannak róla győződve, hogy a nőknek könnyebb, a nők pedig kikérik ezt maguknak, és számtalan példán keresztül igyekeznek ezt megcáfolni.

A férfiak renszerint fel szokták hozni a nők párkeresésben jelentkező előnyeit(legalábbis a szexhez jutási előnyt), munkanélküliként, mamahotelben élve is nyugodtan ismerkedhetnek, a netes társkeresők nekik vannak kitalálva, fiatalon szinte külsőtől függetlenül borzasztó kapósak, aki pedig szépnek született, ügyesen helyezkedve könnyedén bebiztosíthatja magának a jólétet egész életére - persze ha megvan ehhez a gyomra. De még lehetne sorolni...

A nők erre azzal vágnak vissza, hogy a férfiaknál az öregedés sármosabbá tesz, ők 30 felett csak értékesebbek lesznek a társkeresési piacon, míg a nők értéke exponenciálisan csökken, a pasiknál nincs biológiai óra, 50 felett is lehetnek apák, félmeztelenül is kimehetnek az utcára és ezen senki sem botránkozik meg, nem kell tartaniuk attrocitásoktól a sötét, kihalt utcán, mert meg tudják védeni magukat, jobban keresnek, stb...

Mit gondoltok, pont kerülhet valaha is ennek a "harcnak" a végére? Nem gondoljátok, hogy mindkét nem élvezi az élet előnyeit és meg kell küzdenie a hátrányaival is? Szerintem itt is érvényes a mondás, hogy "A jóisten mindig X-re játszik". Hogy látjátok ezt?

2017. nov. 7. 18:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17%

Mi olyan 50 felett kezdünk el egyáltalán öregedni, ti pedig 25 után... Ez akárhogy nézem 25 év korkülönbség.

2017. nov. 7. 18:22
 12/27 Lazy Lover ***** válasza:
35%
A nőknek mindig is könnyebb volt
2017. nov. 7. 18:26
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

Ááááhhh 😂😂😂 a 4-es az nagyon komoly! :D

El is képzelem a full Armani öltönyben, feszít a legújabb Audi a8 plus mellett a Tommy Hillfiger napszemüvegben, a Bertolucchi karórájával, szívja az 1890-ben készített a Vuelta Abajo környéki gyártoktól származó testes tömény dohányban bőséges szivart. Közben a 80-as 90-es években használatos sziszegéssel jelez a nőstények felé....sz-sz, baba te beülhetez gyere! 😂😂😂

2017. nov. 7. 18:27
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
Az igazság az, hogy mindkét nemnek megvan a maga előnye és nyűgje. És minden más csoportnak. Egyszerűen csak az a baj, hogy amíg az ember sebet nyalogat, és nem a megoldást keresi és valami effektívebbet mások anyázásánál, addig bárhol is lesz, bármilyen is lesz, nehéz lesz az élete. Amíg valaki a problémákat képes csak látni, és nem azt, hogy mit tehet, és mil a lehetőségek emellett, addig nem csak egy nehézéletű ember, hanem egy szánalmas, cselekvésképtelen szarkupac is.
2017. nov. 7. 18:28
 15/27 anonim ***** válasza:

Az igazság én vagyok.

Mátyás király

2017. nov. 7. 18:34
 16/27 anonim ***** válasza:
33%
Arról nem beszélve, hogy nem elég, hogy az embernek nincs barátnője, egyesektől, sajnos rokonoktól is, megkapja azt a szemébe, hogy biztos azért nincs nője, mert meleg... Na ez a magyar társadalom manapság... Gratulálok.
2017. nov. 7. 18:36
 17/27 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, gondolj már bele, hogy lenne a férfiaknak könnyebb?! Egy kényelmes irodai állást például ki kap meg könnyebben? Egy nő vagy egy férfi? Elárulom: egy nő! Egyéjszakás kalandhoz kinek van nagyobb esélye akár ma is? Egy nőnek vagy egy férfinak?... Nyilván a nőnek... Akkor? Kiknek könnyebb?...
2017. nov. 7. 18:42
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Hát nekem meg nincs pasim és én tőlem meg mindig azt kérdezik, hogy nem vagyok-e leszbikus. Szóval egy-egy az állás.
2017. nov. 7. 18:42
 19/27 anonim ***** válasza:
76%

"Egy kényelmes irodai állást például ki kap meg könnyebben? Egy nő vagy egy férfi? Elárulom: egy nő! "

Persze, nyilván a nő kapja, aki majd elmegy szülni, vagy esetleg már van gyereke, és hiányozni fog miatta, meg nem túlórázik.... mikor álmodtad ezt a baromságot? :D

2017. nov. 7. 18:57
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi? Egyéjszakás bszás miatt könnyű az élet? Az ÉLET? Ha neked csak a farkad mozgatása az életed, sajnállak.
2017. nov. 7. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!