Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el, mert buta vagyok hozzä?

Figyelt kérdés

Van egy férfi,aki nagyon szimpatikus nekem. Beszélgetés sorän néha kérdez olyanokat,ami nem alapvetö müveltségi kérdés, hanem az ö szakterületéhez tartozo kérdés. És ekkor jön az olyan megszolaläs,hogy ja te bölcsész vagy. Tényleg müveltebb nälam és 10 évvel több tapasztalata is van. Csak mär ugy érzem vele ezt a dolgot,hogy feszegeti a hatäraimat és ebben nem fogok tudni megfelelni. Nem megfelelni kell,de na értitek. Ezzel csak motivälni akar vagy tényleg kinozni?

Egy huszonéves

2017. nov. 6. 14:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A kisebbrendűségi érzését próbálja így kompenzálni. Eléggé ellenszenves módszer ez. Két dolgot tehetsz, vagy felveszed a kesztyűt és olyan témát hozol fel, amiben ő kevésbé járatos, vagy leépíted azzal, hogy megmondod neki, hogy nem ettől fogsz felnézni rá, úgyhogy hagyja abba a tesztelgetést.
2017. nov. 6. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt aki jött a tankönyvi szöveggel, én meg épp oda se figyeltem, monologizált egy sort, onnantól adtam a szőkét, és jót derültem rajta.

Ártatlan, tudásra szomjas arccal néztem😊

2017. nov. 6. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!