Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érzi még úgy, hogy az élet nem fair ismerkedés téren?
Nem ítélkezek, nem sajnálom én senkitől.
Azt látom, hogy számos olyan kapcsolat van, ahol kb meg sem érdemlik egymást, (megcsalások, pia, oda vissza, esetleg drogok, életcéltalan, állandó veszekedés stb, de ő ilyen de tudom hogy szeret stb idióta kifogások) mégis együtt vannak.
Közösségi oldalakon is nézem, olyan emberek vannak kapcsolatban olyasvalakikkel, hogy csak pislogok.
Én nem azt mondom hogy mekkora király vagyok, de csak ritkán, nem dohányzok, nem drogozok, egyedül élek, dolgozom, eltartom magam, autóm is van.
És nem azért mert ezeket alám rakták.
arccal, szöveggel sincs semmi gond.
Valahogy mégis ha megismerek valakit, összejövünk, tönkremegy a kapcsolat x idő után. most ez van hogy néhány hónap, van hogy évek.
Kezdem tényleg azt hinni, hogy bennem nem stimmel valami.
Mert hogy lehet hogy a fent leírtak boldogok, együtt vannak, élnek, netán gyerek is van...nekem meg nincs szerencsém, noha sokat teszek érte, hogy boldog lehessek egy kapcsolatban.
És hány de hány helyen olvasom, hogy így szidják a nők a piásakat, drogosokat, cigizőket, hűtleneket stb, de valamelyik érdekes módon igaz a saját párjukra is, de ott be van magyarázva hogy "jó hibázott, de szeret, vagy jó ő ilyen, de szeret" WTF?!
A másik kedvencem pedig az elvált, vagy gyerekes, vagy csak úgy 35 évesek huszonpár csajokkal...MIVAN!?
26/F

Jól érzed, benned nem stimmel valami.
Bárki találhat magának társat, ha elfogadja azt akit az életkínál neki nem pedig magasabbra gebeszkedik, ezt ti megalkuvásnak hívjátok, akkor legyetek egyedül.
szóval vagy elfogadom ezt és leszek egy olyan nővel aki nem jön be, vagy legyek egyedül?
oké, hogy bennem van a hiba, de ezt nem értem pl.

hasonlót látok én is.
sajnos.
egyszerűen aki normális életet él az "unalmas"?

Az élet más területeken sem fair, ez van.
Kétféleképpen élheted az életedet.
Vagy elfogadod, hogy az élet nem fair, nem rajtad múlnak a dolgok az életben, nem te irányítasz, stb.
Vagy elfogadod, hogy az élet más szabályok szerint működik, mint ahogyan azt te "fair"-nak gondolod és elkezdesz ezen szabályok szerint játszani, így irányítva az életedet.
A döntés a tied.

Szerintem sem fair. És ezt nem azért gondolom így, mert egy picsogó, nyavajgó, lúzer lennék. Nem innen közelítem meg.
Egyszerűen csak az, hogy az embernek akaratán kívül vele született igénye az, hogy társat vagy egyáltalán valakit szeretne maga mellé. Itt indul az egész.
Aztán ott van az, hogy próbálkozik itt, próbálkozik ott, tetszik neki ez-az és nagyon sokan nagyon sokszor megszívják. Lemondások, csalódások, átverések... Fokozatai vannak ennek.
Olyan igény ez mint az evés. Csakhogy azt az igényt nagyon egyszerűen orvosolni lehet. Kinyitod a hűtőt vagy megrendeled az áhított számodra legjobb pizzát. Nincs az, hogy a pizza megmondja, hogy "Bocsi, van barátom." "Bocsi, nekem nem te kellesz." stb. stb. Az hagyján, hogy nem kell éveken keresztül éhesen lefeküdnöd, hanem azzal lakhatsz jól minden este amivel a legeslegjobban szerernél.
Sajnos a párkaocsolati igény kielégitése nem egy ilyen vidám és egyszerű történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!