Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált és egyedűlálló anyukák!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált és egyedűlálló anyukák! Sokan írjátok, hogy nem házasodnátok újra, több gyereket se akartok. De miért?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megtaláljátok életetek következő nagy szerelmét aki szeretne saját gyereket (is) amelett , hogy a tieteket is sajátjaként szereti(szerintem 12 év alatti gyerek esetében csak ìgy működik-de ha rosszúl gondolom, nyugodtan ìrjátok le!).Másrész házasságpárti és egy normális lagzi kijár neki is...Szerintem ezzel előző párotok nyert mert megfosztott titeket egysmástól. Ha egyszer valakihez hozzá mentetek akkor csak akartátok a házas életet. Most ez olyan , ha egyszer odaég a piritós többé nem is sütnétek:))

2017. nov. 5. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Anya nekem azt mondta a gyerekkel kapcsolatban, hogy megbanta :D szerintem apa is csak o finomabban kozolte :D
2017. nov. 6. 13:57
 12/16 A kérdező kommentje:

#10bakker totál nem egy világban élünk. Köszönöm a hosszú ,nagyjàból kúltúrált válaszodat..

Engem full konzervatîvan neveltek, 8osztályos katolikus gimn [link] állandó templomban ülès heti átlag 1,1alkalom bár kicsit muszájból mentem, kis faluban nagyapáèknál nyaralások ott szintén konzervatizmus ....Na persze 17-20 24-28 èves korom közt èltem! 2baratnő minden 2.hèten buli minden masodik bulin akadt valami lány valamire...de most 30 fölött mégis azt mondom egy elvállt 1 gyerekes anyuka ugyanolyan nő mint egy hajadon gyermektelen azt a házasságot kb egy komoly kapcsolatnak fogom fel, abból pedig èn is túlvagyok néhányon pl 20-24èves korom közt. 1szó mint 100 ön magam elhelyezésére a világban jók ezek a válaszok.

10es kedvèèrt újabb pèlda.Anelyik kutyàt kidobta a gazdája az kutya egy jó gazdához örökkè hűsèges lesz.

2017. nov. 6. 18:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kor függvénye is, ismerek két hölgyet,akik még 30. születésnapjuk előtt megismerték anyukaként az igazit! az egyiket terhesen hagyta ott a gyerek apja, a másik 18 évesen szülte a kislányát,akkor volt is esküvő de pár év alatt zátonyra futott a kapcsolatuk. Mind a ketten nagyon boldogok a kislányuk igazi pótapuka lánya és most várják a második babát....na de lehet kivétel erősíti a szabályt???
2017. nov. 6. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:

"Amelyik kutyát kidobta a gazdája"

Komolyan kérdező, te is az említett példa vagy, aki lenéz minket, még akkor is, ha nem ismered be.

2017. nov. 7. 01:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem!!!
2017. nov. 7. 09:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Mivel kiemelem a kérdèst valamiket le kell szögezzek!!! Bármennyire is be akarja valaki magyarázni,tisztelem az ilyen hölgyeket. Egy hajszállal többre is tartom őket mint a többit, mert egyedűl hajtanak egy kétszemèlyes malomban:).
2017. nov. 10. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!