Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált és egyedűlálló anyukák! Sokan írjátok, hogy nem házasodnátok újra, több gyereket se akartok. De miért?
#10bakker totál nem egy világban élünk. Köszönöm a hosszú ,nagyjàból kúltúrált válaszodat..
Engem full konzervatîvan neveltek, 8osztályos katolikus gimn [link] állandó templomban ülès heti átlag 1,1alkalom bár kicsit muszájból mentem, kis faluban nagyapáèknál nyaralások ott szintén konzervatizmus ....Na persze 17-20 24-28 èves korom közt èltem! 2baratnő minden 2.hèten buli minden masodik bulin akadt valami lány valamire...de most 30 fölött mégis azt mondom egy elvállt 1 gyerekes anyuka ugyanolyan nő mint egy hajadon gyermektelen azt a házasságot kb egy komoly kapcsolatnak fogom fel, abból pedig èn is túlvagyok néhányon pl 20-24èves korom közt. 1szó mint 100 ön magam elhelyezésére a világban jók ezek a válaszok.
10es kedvèèrt újabb pèlda.Anelyik kutyàt kidobta a gazdája az kutya egy jó gazdához örökkè hűsèges lesz.
"Amelyik kutyát kidobta a gazdája"
Komolyan kérdező, te is az említett példa vagy, aki lenéz minket, még akkor is, ha nem ismered be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!