Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Genetikailag hulladék pasiként távolságot tartok a nőktől. Ezzel hosszútávon meg tudom óvni az önbecsülésemet vagy totál roncs leszek?
Azt tudom, hogy már bétaként is nagyon nehéz érvényesülni a nőknél, ezt látom a környezetemben éppen eleget.
Szóval értem a stratégiádat, végül is működhet. De ha kicsit előre gondolkozol azért vannak buktatók:
Ott van a tavasz, amikor a világ tele lesz jobbnál jobb nőkkel. Ha kimész mindenhol beléjük ütközöl majd. A jobb adottságú tinilánykák olyan hormonfelhőt hordoznak, hogy az ember egész nap csak őket dugná. Még rám is hatással vannak, pedig nekem mindig van legalább két nőm, hogy mindig kiszolgáljanak ha akarom.
Csak akkor tudod magad elzárni a nőktől, ha bezárkózol otthon és onnan is dolgozol. Ez viszont kicsit nehezen kivitelezhető, de megoldás lehet.
A másik opció, hogy megpróbálsz megváltozni, de erről akit kérdeztem, mind azt mondták, hogy nagyon nehéz. Depressziósan nem fog menni. Aztán persze ott van a kérdés, hogy mi értelme van megváltozni egyáltalán. Tudsz e eleget változni egy nőhöz ? Erre nem tudom a választ, de omegaként esélytelen vagy az biztos, legalább bétává kéne fejlődj.
"Genetikailag hulladék pasiként távolságot tartok a nőktől. Ezzel hosszútávon meg tudom óvni az önbecsülésemet vagy totál roncs leszek?"
Önbecsülésed így védheted de a depi ellen ez hatástalan, szét fog rágni a magány, a valakihez való tartozás, és a szeretet hiánya.
Ez csak annyiban segít, hogy nem lesznek kudarc élményeid. Egyébként évről évre egyre sz...rabb lesz. Ha van egy kis önbecsülésed, akkor az végleg eltűnik. Könnyen megkeseredett, gonosz ember válhat belőled.
Nálam legalábbis így működik, mostanában vettem észre, hogy lassan mindenkit utálok. Annyi a különbség, hogy nekem azért vannak nő ismerőseim, akikkel beszélni is szoktam, de szigorúan csak a virtuális valóságban. Neked még ez sincs, szóval a helyzeted nem túl rózsás.
Addig változtass, amíg nem késő. Hidd el, tudom mit beszélek, ebben élek én is, csak nekem már mindegy.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!