Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak nagyrésze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak nagyrésze miért csak a nők 10%-át tekinti nőnek?

Figyelt kérdés

Azokat, akik fél életüket a tükör előtt töltik (a másik felét meg az edzőteremben), vagyonokat költenek magukra, és még a kisboltba is csak tűsarkúban tipegnek le.

Erre a típusra gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket a lányokat nevezik igényes, magukra adó nőknek, sok pasinál elvárás a szilikon (mellbe-szájba), póthaj, szoli, drága (és a lehető legkevesebbet takaró) ruhák...

Aztán meg megy a panasz, hogy a mai nőkhöz nem elég havi 500 ezer, egy rántottát nem tudnak elkészíteni, és hasonlók.

Aki nem tökéletes, mert mondjuk szemüveges, van rajta egy kicsi plussz (vagy akár nincs is, de nincs fitness modellé eddzve), nem költ annyit a ruhatárára/sminkjére/hajára, máris kiesik a "nő" kategóriából, és az itteni felhasználók szavaival élve "fizetnie kell, hogy megdugja valaki végre", "összeteheti a kßet kezét, ha valaki végül ráfanyalodik".

Külföldön ennek valahogy nincsen ekkora kultusza.

Odahaza miért van mégis?

2017. nov. 5. 18:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
27-es. Ez jó volt! Jajj de szép tatyót láttam ma!! Még most is röhögök! :)) Mi lehet az a tatyó?
2017. nov. 5. 19:35
 32/40 anonim ***** válasza:

31-es, táska.

Sok olyan férfi van, aki az ilyen nőket tekinti csak nőnek, de lássuk be, a valóságban ez teljesen másképp van.

Én kifejezetten örülök, ha valaki nem tekint nőnek, ebből is tudom, hogy jobb őt elkerülni.

2017. nov. 5. 20:08
 33/40 anonim ***** válasza:
Lehet, velem van a baj, de nekem egyáltalán nem tetszenek az ilyen nők, sőt!!! Inkább taszítanak!!!
2017. nov. 5. 20:51
 34/40 anonim ***** válasza:
91%
De én azt nem értem, hogy lehet akkor ilyenre farkat verni? Ha nekem nem jön be a sovány, kisfiús pasitestalkat, masztizni sem tudok rá.
2017. nov. 5. 21:05
 35/40 anonim ***** válasza:
91%

Miért ne lehetne szép külsõ mellett kedves,aranyos,intelligens?

Mert vannak hidd el,ezek a lànyok között rengetegen futottak be karriert és nem prosti karrierre céloztam.

A Corvinuson rengeteg hasonlóan gyönyörû nõ van.

2017. nov. 5. 21:32
 36/40 anonim ***** válasza:
A magyar nők miért csak a férfiak 10%-át tekintik csak férfinak? Kezdjem én is a hülyeséget? Az a baj,hogy az ilyen "nem tökéletes" nők is csak a kérdésben linkelt nőkhöz illő macsó gyerekeket veszik csak észre. Fogadok,hogy nálad is próbálkozott már nem egy "nem tökéletes" férfi,de simán koptattad,ahogy azt szoktátok,aztán siránkozol itt is,meg a barátnőidnek is,hogy nincs senkid,szidod a férfiakat,mert a macsóman akit kinéztél magadnak mással van. Azért vagyok ebben biztos,mert kiírtad ezt a kérdést. Ha lenne barátod,akkor nem foglalkoztatna ez az egész,hogy ki kit tekint nőnek,hanem ellenél a pároddal.
2017. nov. 5. 22:02
 37/40 anonim ***** válasza:
Mert mindenki bedől ennek az insta látszat őrületnek.Jó elismerem,valóban igényességre vall ha egy nő sportol és ad magára,de könyörgöm ne akarjon már mindenki insta celeb lenni.Hol kezdődik akkor a természetes szépség? Egyébként a nők nagy része ugyanilyen.A legtöbbnek elvárás a szoli,a belőtt séró,a jó életszínvonal,na meg persze a vaskos izmok,amekkora még Schwarzeneggernek sincsenek.No komment.
2017. nov. 5. 22:47
 38/40 anonim ***** válasza:

#harminchét

Anno volt egy gagyi műsor az MTV-n, valami olasz-amcsi lumpencigányokról (Jersey Shore?), ott nézett ki minden nő és férfi úgy amit írsz. Csak mellé olyan tirpák, dürhő stílus amit még itthon is ritkán látni.

2017. nov. 5. 23:25
 39/40 anonim ***** válasza:
Azért nem gondolnám, hogy ezeket tekintik csak és kizárólag nőknek a férfiak egy része. Nekik az is nő, aki pusztán csak természetesen 10/10-es... de az amúgy tényleg tendencia, hogy sokan kn. a sminkeletlen modellt (persze feszes cicivel, lapos hassal, dús egészséges természetes hosszú hajjal, hibátlan arcbőrrel) tekintik átlagosnak... és amikor vki rákérdez, hogy egy tényleg átlagos lánnyal mi lenne, akkor "de hát ez nem tetszik!!!!!!" "dugásra is csak egy pia után"...
2017. nov. 6. 10:04
 40/40 anonim ***** válasza:
Könnyebb ezt a típust igényesnek kikiáltani,mint magukba nézni,na.Azon bezzeg tudnak nyarvogni,hogy még az általuk lehúzott réteg sem áll le velük,csak a külföldivel,bezzeg már ők is jók lennének nekik. :DDDD Az ilyenek meg is érdemlik.
2017. nov. 9. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!