Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar férfiak nagyrésze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak nagyrésze miért csak a nők 10%-át tekinti nőnek?

Figyelt kérdés

Azokat, akik fél életüket a tükör előtt töltik (a másik felét meg az edzőteremben), vagyonokat költenek magukra, és még a kisboltba is csak tűsarkúban tipegnek le.

Erre a típusra gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket a lányokat nevezik igényes, magukra adó nőknek, sok pasinál elvárás a szilikon (mellbe-szájba), póthaj, szoli, drága (és a lehető legkevesebbet takaró) ruhák...

Aztán meg megy a panasz, hogy a mai nőkhöz nem elég havi 500 ezer, egy rántottát nem tudnak elkészíteni, és hasonlók.

Aki nem tökéletes, mert mondjuk szemüveges, van rajta egy kicsi plussz (vagy akár nincs is, de nincs fitness modellé eddzve), nem költ annyit a ruhatárára/sminkjére/hajára, máris kiesik a "nő" kategóriából, és az itteni felhasználók szavaival élve "fizetnie kell, hogy megdugja valaki végre", "összeteheti a kßet kezét, ha valaki végül ráfanyalodik".

Külföldön ennek valahogy nincsen ekkora kultusza.

Odahaza miért van mégis?

2017. nov. 5. 18:45
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
32%
átlagos nők jönnek be de azok se válaszolnak,kár kamuznod kérdező
2017. nov. 5. 18:53
 12/40 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem szeretem a mű dolgokat. Számomra az igényesség nem itt kezdődik, hanem a lelki igényességnél. Nyilván van egy alap ápoltság küllemre is, amit megkövetel az ember, de te valami más csillagrendszerben élhetsz kérdező a kérdésedből kiindulva. A szemüveges nők külön zsánereim. A kicsi plusz is rendben van, a narancsbőr is popsin és a stria sem visszataszító. Miről beszélsz?
2017. nov. 5. 18:53
 13/40 anonim ***** válasza:
49%
A harmadik pl. kifejezetten visszataszító, és a negyedik sem tetszik egyáltalán. Egyéb kérdés?
2017. nov. 5. 18:54
 14/40 anonim ***** válasza:
59%
A nők szintúgy. Egyetértek amúgy nagyon felszínesek a magyar fiatalok. Világszerte is, de mi különösen. Köszönhető a médiának.
2017. nov. 5. 18:57
 15/40 anonim ***** válasza:
40%
A férfiak 10 százalékával áll szóba az összes nő. Ez a 10 százaléknyi férfi kiválasztja a 10 százaléknyi nőt. Tehát a 90 százaléknyi nő csak azután esik pofára miután ignorálta a férfiak 90 százalékát
2017. nov. 5. 18:58
 16/40 anonim ***** válasza:
20%

Tetszik, hogy tudsz számolni.

2017. nov. 5. 18:59
 17/40 anonim ***** válasza:
27%
16 kösz de nekem csak a 10 százaléknyi nő bókja számít
2017. nov. 5. 19:02
 18/40 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen megértem, nekem még annyié sem. Ha már megtehetem csak a legjobbakat tartom el.

2017. nov. 5. 19:05
 19/40 anonim ***** válasza:
8%
Ezek a lányok csak biodíszletek, a nők nem így néznek ki.
2017. nov. 5. 19:06
 20/40 anonim ***** válasza:

Sztm egyáltalán nem jól gondolod a dolgokat.

n25

2017. nov. 5. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!