Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet kezelni a parod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kezelni a parod felesleges titkolozasat, vagy felesleges hazugsagait piti dolgok miatt?

Figyelt kérdés

Akivel még csak alakul kapcsolatom, tortent az alabbi, mondhatni semmi, de ő drámázik rajta hazudozik, vagy nem ir, felrebeszel.

Szoval nekem azt adta be hogy joejt megy aludni de kozben erkezett hozza egy haverja akivel neha söröznek. Magyaran nem is ertem miert nem lehet ezt elpadni inkabb kamuzik hogy ő joejt alszik.

Ezek utan mivel gondolom tulestek a lo tuloldalara, hajnalban kuldott a haverrol egy poenos féle képet.

Reggel kerdesemre hogy ő ki stb nem reagál hanem még mindig azt probalna eloadni hogy ő aludt, illetve nem is ir, mert nem tudja hogyan vagja ki magát a saját általa kreált kamujabol, amire oka sem volt, hiszen teljesen normalis es az elet velejaroja hogy az ember összeül a haverjaival plane hetvegen.

Ha valaki ilyen iq bajnok hogy a semmirol is kavarjon valami kamut azzal jobb nem foglalkoznom.

jol sejtem..?

2017. nov. 5. 15:52
 1/3 A kérdező kommentje:

A kérdésem az lenne hogy most irjak rá, hogy nekem aztan nem baj, hogy a haverja uristen beallitott hozzá pár sörrel es ezert ne futtasson màr le nekem kamuszövegeket alvasrol, mint egy kisgyerek az anyjának....

Vagy egyszeruen hagyjam örlődni a saját hülyeségében hogy ugy erzi uristen lebukott, es keressek ertelmesebb valakit?

2017. nov. 5. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Megválaszoltad a saját kérdésed, igen, keress egy értelmesebb fickót. Aki ilyen link, attól ne várj komoly kapcsolatot. Sok sikert!
2017. nov. 5. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Akárhogy. Tanultabbak nem akarnak már ilyet maguknak.
2017. nov. 5. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!