Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálom valaha is ilyen problémaval a szerelmet azt az embert aki hozzám illik? 25/N
Figyelt kérdés
Lassan már 2 éve vagyok egyedül ami tudom hogy nem olyan sok idő de nekem annak tűnik. Eddig egy kapcsolatom volt csak, ami másfél évig tartott, de a távot nem bírtam meg szerelmes sem voltam. Azóta egy társkeresőn ismerkedek de a 11-12 emberből akikkel eddig találkoztam egy sem jött össze. A probléma hogy neten sokkal beszédesebb nyitottabb tudok lenni és sokan azt gondolják ilyen is vagyok élőben. Egészen addig írnak érdeklődőek amíg nem találkozunk. Utána vagy nekem nem tetszik de ő többet akarna vagy aki tetszene ő meg eltűnik. Sokan megjegyzik hogy látom nagyon csendes vagy és úgy köszönnek el hogy örülök hogy találkoztunk de nem kapok még két puszit sem. Külsőleg semmi baj nincs velem sokan csinosnak szépnek tartanak de amint látják hogy nem nagyon tudok beszélgetni randin el is tűnnek. Volt aki mondta hogy csak eddig ér rá mert még összefut a haverjával. Szóval az hogy ennyire zárkózott csendes vagyok senkinek sem tetszik és esélyem sincs így párt találnom. Nagyon el vagyok keseredve és nem tudom lesz e valaha valakim is.2017. nov. 5. 08:39
11/13 anonim válasza:
Olyan vagy, mint én, a kérdést én is kiírhattam volna, csak fordított nemekkel. Bár én tudok beszélni élőben is, csak nem olyan jól, mint írásban és mindig érezhetően gátlásos/távolságtartó vagyok másokkal szemben.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ezzel a legtöbben így vagyunk, ahogyan én is, ( emlékszem az utolsó randimra) de ha van egy téma akkor mindketten könnyen el tudunk lazulni és repül az idő a vacsora közben.
A második ill harmadik már könnyebb, a puszi meg alap előtte és utánna is, ha van közös szimpátia akkor kérésük egymást de azt lehet érezni , látni rajta hogy be jövök e beki.
És egy jó tanács fiatal vagy szó van meg időd az igazira. :)
Akit sokan negcsaltak annál ez előny ha ilyen kicsit zárkózott vagy. :)
Ismerek ilyen lányt nehéz is megközelíteni, kicsit felénk. :( ő ilyen ez van, te ilyen vagy van ettől rosszabb dolog is ne aggódj. :::)))
13/13 anonim válasza:
Élőben te is bátran adhatsz jeleket a férfinek,hogy érdekel!Flörtölni,bókolni nőként sem szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!