Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elérhető lesz még valaha?
Figyelt kérdés
Kb. 2 éve regisztráltam egy leszbikus társkereső oldalra, a Sweetcandy-re. Eleinte sűrűn nézelődtem a profilok között, aztán egy idő után meguntam, és kb. másfél évig nem léptem be. Nem rég azonban eszembe jutott, hogy megnézzem, milyen új tagok vannak fent, és találtam is egy fiatal lányt, aki nagyon megfogott engem. Olyan gyönyörű szemeket én még sosem láttam, mint ami Neki van. És a mosolya...varázslatos! És hogy ne csak a külsejéről áradozzak, nagyon sok közös belső tulajdonságunk van. Ezért én nagyon szeretném Őt megismerni, amit kb. egy hete meg is írtam Neki. De Ő már szeptember 22. óta nem nézte meg az oldalt, és nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka... Én naponta többször is felnézek az oldalra, mert annyira várom a válaszát...más nem is érdekel, csak Ő! De nem elérhető. Ez lehet azért, mert már talált magának valakit? Vagy talán megfeledkezett az oldalról? Esetleg nincs ideje? Egyáltalán számíthatok rá, hogy a közeljövőben elérhető lesz az oldalon? Vagy így két hét kihagyás után ne is reménykedjek, hogy egyáltalán feljön valaha is?2017. okt. 5. 15:34
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként 18/L
2017. okt. 5. 15:34
2/3 anonim válasza:
Ahogy te nem léptél be másfél évig, lehet, hogy ő se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!