Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen like-olnak, de nem válaszolnak?
Próbálkozok a tinderes társkereséssel, már sorozatban nem is tudom hányadik alkalom, hogy valaki belájkol, majd én ráírok egy sziát vagyhelót és nem írvissza...
Az én hibám? Nyomulós a szia? Vagy technikai okok vannakaháttérben?
Én csak arról beszéltem, hogy nem szükséges 1000 match ahhoz, hogy 2-3 értelmes beszélgetésre találjak. Megértem azt a problémát, hogy valakinek nincs egyáltalán, vagy nagyon kevés. De minek rendszeresen matchelni? Olyan érzésem van, mintha jobban fokuszálnának a like-okra, mint a beszélgetésre, pl. én is úgy használtam legtöbbször, hogy kaptam újabb match-et, húzogattam tovább és tovább, talán még néha megsem néztem, hogy ki az
Én sosem azon “sajnálkozom”, hogy nincs elég match-em, hanem inkább azon, hogy a meglévõek miért nem képesek normálisan ismerkedni, ha már fenn vannak egy ismerkedõs app-on:D
# 12
Nekem havonta száz, de úgy hogy csak nagyon kevés fiút like-olok, csak azt aki tényleg szimpatikus. Annak semmi értelmét nem látom, amikor mindenkit like-olnak, csak hogy több legyen, még azt is, aki nem tetszik nekik.
Volt már olyan, hogy valaki megírta, hogy csak azért huzott be, hogy megnézze, hogy visszalike-olom-e......
Férfi vagyok. :D
Nem az a bajom, hogy nem normálisak, hanem az hogy jön az üzenet, hogy valaki lájkolt vagy visszalájkolt, de miután ráírok nem válaszol.
Valaki írta, hogy a sok sziából egy idő után elege van, valami kreatívabb szöveg kell... Akkor úgy köszönjek, hogy "Na, leparkoltam a ferrarim, dumálhatunk cicám!"
Én vissza szoktam írni a sziá-kra is, majd megkérdezik, hogy “hogy vagyok, micsi?”, arra is válaszolok. Ha ezt már nem követi bármilyen téma felvetés akkor hova sz#rjak az ilyen beszélgetéstől? Nekem az is “kreatív” már azon a nyavalyás app-on, ha megkérdezi, mi a hobbim, mit szeretek, vagy elkezdünk filmekről/zenékről beszélni.
“Akkor úgy köszönjek, hogy “Na, leparkoltam a Ferrarim, dumálhatunk cicám.”
Oh, a kis passzív agresszív! Magyarázd csak bele, nyugodtan.
Bár régen tetted már föl a kérdést, de ez a téma sosem idejétmúlt, úgyhogy minden válasz hasznos lehet, aki esetleg még idetéved.
Nos, én sokadszorra tapasztalom (tényleg sokadszorra), hogy ezekre az üzenet fajtákra fognak 80-90%-os eséllyel válaszolni:
1. Egy aranyos, kedves üzenet
2. Egy erős, de visszafogott, intelligens bók, dicséret
3. És a legfontosabb: add a tudatára, hogy mindenképpen meg akarod ismerni! Ez a 3 közül a legerősebb, leghatásosabb.
Persze a legjobb, ha mind a 3 megvan egyszerre :)
Mondták már nekem itt GYK-n, hogy "tök mindegy mit írsz, ha bejössz a csajnak, úgyis fel fogja veled venni a kapcsolatot". Még egyszer mondom: sokadjára tapasztalom, hogy ez egyáltalán nem igaz, hidd csak el. Kimondottan az "aranyos", bókolós üzeneteket szeretik a csajok, ezekre nagy eséllyel kapni fogsz választ.
Jó taktika szerintem, ha MEGELŐZÖD a többieket. Gondolj csak bele: ha te erősen kifejezed, hogy meg akarsz ismerni valakit, akkor te egy BIZTOS lehetőség leszel neki, nem pedig olyan, mint a többi fiú, akikkel beszél, de többségében egyikük sem tudja, mit akar a másiktól. Tehát a beszélgetései többsége BIZONYTALAN lesz. Te viszont tudod, mit akarsz, ezért te BIZTOS partner vagy onnantól. Ha viszont a beszélgetés elkezdődik és folyik is esetleg, akkor nem árt az érdeklődést se fenntartani, ehhez meg erős kreativitás kell, és nem árt mihamarabb elhívni az illetőt egy fél órás sétára, vagy telózni invitálni. Minden napra érdemes valami újdonságot kitalálni, ami előrébb lendíti a beszélgetést, fenntartja az érdeklődést.
Viszont én csak egy bizonyos nőtípusra írtam ezt az egészet: a csinos, de értelmes, konszolidált lányokra van ez szabva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!