Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszik ez a lány?
2017. nov. 4. 20:49
11/24 anonim válasza:
Pfejj
Gangbang videókban szoktak ilyenek lenni.
15/24 A legrosszabb válasza:
Az arca mintha minden képen korrektúrázva lenne tucatnyi smooth filterrel, pedig az ázsiai jellegekkel rendelkező arcú nőknek még csak smink sem kell kell igazán, mert alapból nagyon szépek. Szóval szívesen megnézném őket inkább fél tonna diszperzit nélkül, teljesen felesleges rájuk.
16/24 anonim válasza:
Ez tipikusan ilyen ostoba, golddigger ex-panelproli cigó ribnc akiből tényleg csak azt nézi ki az ember, hogy a pénzre meg a bmw-re megy. De ha ilyenek tetszenek tényleg az itteni gyakorisoknak akkor vissza vonok mindent :D Akkor tényleg csak a pénz meg a bmw kell a nőknek!
17/24 anonim válasza:
Szerintem nem reális a férfiak válasza, illetve úgy tűnik, hogy nem a gyakoris férfiak ízlése ez a nő, de az biztos, hogy rengeteg férfinek bejön ez a típus, az élet ezt igazolja.
18/24 anonim válasza:
A képeit likeolói, hozzászólások írói és profilját követői között megtaláljátok, hogy milyen férfiaknak jön be. Én nem tudom megnézni, mert sem az Instagram, sem ez a prosti és lassan már egyetlen nő sem érdekel.
19/24 anonim válasza:
#18 ne aggódj, nem maradtál le semmiről. Normális nők miért nem érdekelnek?
20/24 anonim válasza:
olyan 12-15 ezer/órás prostinak néz ki.
ilyen alapokon meg nem tetszik,mert ha már fizetek érte akkor nem egy olyanhoz megyek,aki 30 éves és 20nak akar kinézni,hanem egy igazi 20 éveshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!