Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, szerintetek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek ez a lány régebben nézett ki jobban vagy most?

Figyelt kérdés

Tikos Kitty modellről van szó. Itt egy korábbi videó róla:

https://www.youtube.com/watch?v=HpDtvX9MtW4

És így néz ki mostanság:

[link]

Attól tartok, sejtem, merre fog elbillenni a mérleg nyelve, de azért megkérdezem...

2017. nov. 2. 16:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Inkább az első.
2017. nov. 2. 17:01
 12/18 A legrosszabb ***** válasza:
11%
A videón is már műcsöcsei vannak, vagy pushupolta a melleit? Nem látom mobilról, nem akar HD-ben betöltődni. Amúgy sosem bírtam a modellpitsákat, egóügyileg elképesztően el vannak szállva, köszönhetően az Instára/Twitterre/FB-ra/stb. érkező több ezer kedvelésnek, meg úgy általában népszerű emberekkel vetetik körbe magukat. Nem az én világom, maradjunk ennyiben. A csaj nálam 1/10, de csak azért kap egy pontocskát, mert majdnem mindig elröhögöm magam az utcán, amikor meglátok egy lófejű, kacsacsőrű szilikongebét.
2017. nov. 2. 18:04
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 Igen, a videóban is már műmellekkel szerepel, de ezzel együtt is jó ránézni, végignézni rajta. A jelenlegi állapot viszont tényleg ijesztő, ahogy itt többen is írták.
2017. nov. 2. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Régen is ronda műnő volt, mostanra még inkább az lett.
2017. nov. 2. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Az, hogy pocsékul néz ki, még hagyján, a szomorú, sok lány, ilyen akar lenni:((
2017. nov. 2. 20:09
 16/18 anonim ***** válasza:

A korábbin sokkal jobban nézett ki.

Nagyon nem bírom az ilyen kockahasú fitnessfasiszta ribiket.

2017. nov. 2. 20:13
 17/18 anonim válasza:

Az elsőn nekem kifejezetten bejön, a második borzalmas.

Itt pl már konkrétan ijesztő a feje: https://www.youtube.com/watch?v=x1V34b6uB9o

2018. okt. 15. 18:08
 18/18 kolbászos pacal válasza:
Az a segg , csöcs... omfg taknyosra szop***m. :) Szerintem top, minden nap kifugáznám / kikormolnám. 👍🏼
2019. júl. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!